ja volim kad ljulja
Raspravljate o temi Bolje da ljulja nego da.... u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; ... žulja! I to pokazuje zanimljivo istraživanje. Nakon toga su u istraživanje uključeni i studenti kojima su pokazane fotografije studentica, ...
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
ja volim kad ljulja
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Ovisi koliko to ljulja.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
E 'vako:
![]()
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
Apsolutno su mi ljepše i privlačnije žene koje imaju obline, koje su ženstveno "popunjene"!
Svega na ženi mora biti, naravno ne sad u pretjeranom obliku (kao na mom tijelu)!
Žena bez imalo špekeca, tkz mršavica, niked u mnei nije izazivala požudu, čak sam privrženiji ženama koje su i malo deblje, svakako bolje nego izrazito mršave ( takav ukus imam oduvijek, da nebi sad bilo, ono, i ja sam debel, pa mi pašu deblje žene)
je li kad je dirneš prstom u rame, pola sata se talasa ili onako ''guzička''
ja sam uvjerena da je naša percepcija u javnosti jako slična našem mišljenju o sebi, tako i to ljuljanje i žuljanje
osim onih ''suhoguzih'' to mi ispada iz konkurencije
Eto ja izgleda nisam pravo musko jer ne volim da ljulja ! Ja volim mrsave i sa manjim sisama.
NE GRIZEM, NE TRAŽIM JAMCE I NISAM LJUT, PRIRODNO SAM NADRKAN.
ovako nešto trebalo bi žuljati...sad nekom je lijepo, al meni je ..ma ..nije vrijedno ni spomena
![]()
zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše
za "oko" je bolje kad se vidi da zena ima obline
kad dodje do "akcije" onda zaista nema razlike jer svaka ima svoj faktor X, svoje drazi i cari
EDIT: ovo sto je ally stavila je pretjerano kao sto je pretjerano i na drugu stranu, vidi moj avatar.