| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Bolje od seksa? u Društvo forumu; Često upotrebljavamo taj izraz, čak i onda kada to ni ne mislimo zaista... koje su vama stvari bolje od seksa?... |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bolje od seksa? Par puta sam to izgovorila iako mozda nije tako ali u tom trenutku sam jednostavno imala potrebu da kažem...Masiranje zna da me baci na bukvalno neku drugu planetu,zatim dešavalo mi se kad nemam vremena da zapalim cigaretu pa je zapalim i jednostavno uživam....ako se setim još nečeg javiću se ![]()
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bolje od seksa? jebote wamp......dala si mi misliti........teško, teško......hrana????
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bolje od seksa? Ipak mislim da nema ništa bolje od samog sexa, ali normalno je da na neke stvari reagujes i ovako UH ovo je bolje od sexa....
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bolje, seksa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:16.

ne ponosim se činjenicom da sam još jedan spamator