| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Budi mushkarac, ali........ u Društvo forumu; ..da li vam se desi da ipak popustite i plachete pred curom zbog nechega? Možda ju toliko volite da ... |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-07-08 Godina: 21
Poruka: 464
![]() | ..da li vam se desi da ipak popustite i plachete pred curom zbog nechega? Možda ju toliko volite da plachete pored nje? Ili ste onako pravi mushkarci pa sve mushki izdržite da biste se poslije poshteno isplakali u svojoj samochi? Osjetio sam kako je to biti prevaren i bilo mi je teshko, bio sam shokiran te nisam imao nikakvih osjechaja, i poslije kada sam otishao svojoj kući, plakao sam puna tri dana zbog toga. Mislim da nije sramota plakati pred osobom koju iskreno volish. Cure, jeste li dozhivjele da je vama posebna osoba plakala pred vama i kakvo mishljenje imate o tome? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Budi mushkarac, ali........ Plakao sam i to ne jedanput... ![]() Nije me sram i ne vidim zašto bi me trebalo biti ![]() Bez obzira kaj sam muško,nisam odgajan da skrivam osjećaje....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Budi mushkarac, ali........ Citat:
Mišljenje: ako ja kao "slabiji spol" ne cmizdrim na tu situaciju, koji Q ti to radiš ![]()
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Budi mushkarac, ali........ Znao sam se za vrijeme rata rasplakat gledajući ranjenu djecu i mrtve prijatelje. Nekoliko puta sam se rasplakao na sahranama. Inače nisam plačljiv.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-07-08 Lokacija: Lociran Godina: 17
Poruka: 58
![]() | Re: Budi mushkarac, ali........ da, to stoji...............al radi se o plakanju pred curom. ![]() ja nisam, nisam se nikad tolko vezao za curu da placem za njom il vec nesta ! hehe al vjerujem da ce bit situacija....ljudi su rođeni sa osjećajima, i ja sam čovjek !
__________________ nisam emo, samo mi je fora slika |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Budi mushkarac, ali........ pravi muskarci nikad ne placu.. ZBLJUV.. nemam sto drugo rec osim toga ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
![]() |
| Tagovi: mus karac, plakanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:47.