| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi cice s naših ulica u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: branja Šta hoćeš reći, d si imala iskustva sa magarećim mesom? Ma kakvo iskustvo, imam internet...... |
| | #964 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,449
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cice s naših ulica ženska ima baš dobre sise, jbg, mislim da joj je malo s tim problem jer su fakat poveće, ali su dobre
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #967 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-09-07 Godina: 23
Poruka: 76
![]() | Re: cice s naših ulica da poentiram priču: cura je prejebena. kad sam ju vidio prvi put nisam bio u stanju ostaviti komentar, al vidim da je i na sve vas ostavila sličan dojam... možda jesu prevelike i vise joj do koljena, al kad se ta prošeta u dekolteu i finoj večernjoj haljini, nema očiju i k.... koji ne bi bio na njima, u njima, među njima. iliti jednom rječju: BOGINJA. neka me prži svojim munjama... the end. ![]() |
| | |
| | #968 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: cice s naših ulica Citat:
potpis ![]()
__________________ Na GO... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: sise |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:24.