| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ciganke imaju najbolje tijelo u Društvo forumu; ... |
| | #53 (permalink) |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,948
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ciganke imaju najbolje tijelo @neukrotivia 031: malo smo onak' ksenofobični ![]() Romkinje... Imam prijateljicu Romkinju, zgodna cura... Nisu svi prljavi, zatucani i bez škole.
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... |
| | |
| | #55 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Ciganke imaju najbolje tijelo Zapela sam za tebe... Možda zato jer si privlačna ko trn ![]() Pa kako ti možeš znati i ocjenjivati neku osobu na daleko... Vidiš ju, temnijeg je tena, odmah misliš da je neka zatucanka koja se ne pere ![]() Ne mora značiti i ne možeš tvrditi nešto što ne znaš... Znaš ono... "Izgled vara" --> Jel ti to išta poznato ![]() |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Banned | Re: Ciganke imaju najbolje tijelo nisam ju radi tamnijeg tena ocjenjivala... baš naprotiv ja volim kad je neko tamnoput... nego su bile doslovno prljave.... da znam da izgled vara.... nije sve u izgledu.bitno je ko je kaka osoba... a dobro,blago tebi kad si zapela za mene |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:41.