| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi coitus interruptus u Društvo forumu; Ilitiga Prekinuti.....Evo 'vako,znam dosta o tome i maloj šansi da se ostane trudan i sve to al' zanima ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-06-08
Poruka: 4
![]() | coitus interruptus Ilitiga Prekinuti.....Evo 'vako,znam dosta o tome i maloj šansi da se ostane trudan i sve to al' zanima me da li se to vama ili nekome koga znate dogodilo...... Koliko vas koristi prekinuti snošaj i koliko dugo bez posljedica....? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,538
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: coitus interruptus pa imas na onim zdarv. forumima di ti doktori odgovaraju. ima stvarno dosta djevojaka koje su tako zatrudnile. ja sam mislila da sam isto, pa sam isla provjeravati ti. ali na srecu, nisam bila ![]() sada sam nas pilulama. a na prekinutom smo bili kojih 5,6 mj. ali to ti je sdtalan strah oces ili neces,tako da....
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: coitus interruptus E hvala puno na normalnom odgovoru....već sam mislila da će me posrat kako to obično na forumima rade ![]() Namjerno nisam htjela otvorit temu tamo jer već znam šta bi mi rekli...Zanimala su me iskustva drugih ljudi ![]() Ja sam nedavno odustala od kondoma(ima već 3-4 miseca da koristim prekinuti) i svaki misec je panika pred mengu i to mi već ide na živce pomalo .....a znam dosta mojih vršnjakinja koje koriste prekinuti dosta dugo i nije im ništa....Mislim da je šansa jako mala da se ostane trudan.....al opet...... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: coitus interruptus Iskusila da, ali nije najpametnije resenje i mislim da ne treba gledati kako je to kod drugih, nekima se godinama ne desi trudnoca, nekima moze vec prvog puta, tako da sam za izbegavanje bilo kakve statistike kad je rec o tim stvarima!
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Veteran | Re: coitus interruptus Ako želiš i dalje strahovati svaki mjesec prije menge i strepiti hoćeš li je dobiti ili ne samo naprijed, koristi tu metodu i dalje, uživaj u seksu bez kondoma ili bilo kakve druge zaštite i možda ti se posreći pa nebudeš jedna od onih koja je na taj način zatrudnijela...a možda nebudeš imala sreće pa se to baš tebi desi.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) | |
![]() | Re: coitus interruptus Citat:
Pametovanje nisam tražila......te stvari znam i sama.... Btw problem je upravo u tome što ja ne uživam u seksu s kondomima,a što se tiče pilula.......njih namjeravam uskoro počet koristit,al otom potom.... | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: coitus interruptus Citat:
To nije pametovanje, to bi ti i ja rekla isto... ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Veteran | Re: coitus interruptus Sorry ali kakav si ti odgovor htjela čuti? Da od 100 njih koje su to prakticirale 99 se nije ništa deslio a jedna je ostala trudna ? Ja sam ti samo napisao da baš ti možeš biti ta jedna i to je živa istina ![]() I zar je uopće bitno koliko tko dugo to koristi bez posljedica kad je dovoljno i jedanput da se sve nesretno poklopi i ostaneš trudna.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) | |
![]() | Re: coitus interruptus Citat:
![]() Al jbga....eto | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: coitus interruptus Sta drugo da ti kazemo? Da se ne moze zatrudneti? Moze uvek, sa kontracepcijom, ili bez,... bilo da su plodni dani, ili ne! Nista nije 100% sigurno!!! Sve zavisi kako se kome zalomi! Ako ne uzivas sa kondomom, predji na pilule, ili ostani tako (ali, samo ako si sigurna da ti trudnoca/beba sa tim tipom ne bi znatno negativno uticala na zivot, vec ako se desi - da nije toliko strasno! Pristalicama sexa za jednu noc nikad ne bih to preporucila (jasno je i zasto, pre svega zbog trudnoce i prenosivih bolesti), vec iskljucivo kondom!
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
![]() |
« !problem
|
Za koje pare..... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:28.