| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Crnkinje u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Drizzt Celulitni Pakao! samo dajete sto vise to bolje... |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Crnkinje oooo, mila majko kuda ide madoxov brod. Pa on sa majki na crnkinje i drk, drk, drk. Zar momak predivan i lep koji može da pojebe ceo svet ide na drkicu. Nego meni se sviđaju one sa malo celulita jer ni život nije idealan pa ga možemo sa fotošopom ispeglati zato priroda na prvom mestu. ![]()
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Crnkinje ma to primer da treba da se stavljaju prirodne sa celulitom a tražio ja crnkinje al ih valjda fotošop ček potražiću još malo idem... evo ovđe http://homepage.mac.com/gapodaca/dig...bikini1_01.jpg jebiga trebalo je kad dođem na nju da se promeni
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. Zadnji Uredio saban sajnovic : 11-03-08 u 11:00. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Crnkinje cula sam da crnci imaju drugaciji miris od nas... pri tome ne mislim na ljepsi..ali sta je je...zgodne su..posebno mulatkinje
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: Crnkinje istina to za drukčiji miris......glupo mi je reć da smrde,al recimo da im koža drukčije miriši.....
__________________ ......""NEMOGUCE je samo velika rijec koju koriste mali ljudi da bi lakse zivjeli u svijetu koji im je dan,umjesto da potraze snagu da bi ga promijenili""...... |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: Crnkinje slažem se za mulatkinje......i meni su one najbolje....
__________________ ......""NEMOGUCE je samo velika rijec koju koriste mali ljudi da bi lakse zivjeli u svijetu koji im je dan,umjesto da potraze snagu da bi ga promijenili""...... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:41.