| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Cure, dali volite vise u guzu, picu lil lizanje? u Društvo forumu; Aha. pa ti si peder onda, jelde... |
| | #53 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cure, dali volite vise u guzu, picu lil lizanje? Bit će da ti je mama jako sretna žena.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,115
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cure, dali volite vise u guzu, picu lil lizanje? Citat:
![]() ![]() ![]() vjeruj mi vole oni još štošta a za nas ce to zauvijek ostati misterij ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti | |
| | |
| | #56 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 1,999
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cure, dali volite vise u guzu, picu lil lizanje? Ak mene pitaš sve po redu, lizanje pa u picu pa u guzu, ali nikako nekim drugačijim redoslijedom (ono u guzu pa mijenjat rupu - to ne, nakon guze, samo tuš, pa onda može opet...)ali to sam ja, ima nas svakakvih, a već je netko dao najbolji savjet, samo opušteno i spontano i sve bu ok
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 26-03-08 Lokacija: zagreb-berlin Godina: 20
Poruka: 51
![]() | hmmm... ne znam šta više volim... Citat:
![]()
__________________ Love me, or hate me! Striptizeta Zadnji Uredio daidza : 26-03-08 u 12:03. | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-03-08 Godina: 16
Poruka: 30
![]() | Re: Cure, dali volite vise u guzu, picu lil lizanje? dobro ovo je i meni pomoglo... lizanje zvuci dobro ![]() svako voli kad mu se lize
__________________ Never Been Afraid To Say Whats On My Mind At Any Given Time A Day |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, guza, pica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:40.