| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Cure, izlazite li kada van bez gaćica? u Društvo forumu; Da li ste nekada izašle bez tog dijela garderobe i prakticirate li to inače? Koje je općenito vaše ... |
| | #1 (permalink) |
| praskaton, nick praskaton | Da li ste nekada izašle bez tog dijela garderobe i prakticirate li to inače? Koje je općenito vaše mišljenje o tome? I sad da nebi bilo dosadno, da samo cure odgovaraju,evo jednog pitanja u vezi toga za muške. Dakle , evo recimo idete na spoj s nekom curom koja vam se sviđa i sad dođe ona u suknjici i skužite vi polako da ona ne nosi gaćice. Što bi pomislili o njoj? Meni to nekako daje dojam da je za seks na brzaka al eto zanima me šta vi mislite o tome. ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cure, izlazite li kada van bez gaćica? Citat:
Pa nemaš tu šta pomišljat... Čim to uočiš, odmah joj kažeš: "Mala, daj pizde. Vidim da imaš." ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,627
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cure, izlazite li kada van bez gaćica? hahaha damfisk ![]() ja nikada nisam izašla bez gaćica.....ni ne bih.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cure, izlazite li kada van bez gaćica? A zašto ne bi? Mislim, zašto su vam gaćice toliko bitne?
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| praskaton, nick praskaton | Re: Cure, izlazite li kada van bez gaćica? Citat:
legendo ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo | |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cure, izlazite li kada van bez gaćica? Barbie je drolja! (dobra parola za antiglobaliste koji prosvjeduju ispred dućana s igračkama) ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
![]() |
| Tagovi: bez, cure, gacica, izlazite, kada, van |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:02.

i skužite vi polako da ona ne nosi gaćice.