| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi cure, što mislite o veličinama i debljina penisa??? u Društvo forumu; kakva su razmišljanja..... što više volite, koliko volite, što volite vidjeti više i što vam je manje ... |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kakva su razmišljanja..... što više volite, koliko volite, što volite vidjeti više i što vam je manje ili više bitno kod veličina i debljina....??????????
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #6 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
hm, imaš neko mišljenje...ne može mi ni jedna žena reci da nema niakakvu reakciju u svojim mislima kada muškarac skine gaće pred njom i kad mu se digne...pogledate i ono...?????????????????
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: cure, što mislite o veličinama i debljina penisa??? Nisam spavala sa puno dečki, stoga ne znam kakva bi mi bila reakcija na koji oblik i veličinu ali pretpostavljam da bih na prevelikog počela plakati, a na malog se smijati Valjda je to logično ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure, što mislite o veličinama i debljina penisa??? Citat:
ali fakat jebote....nisi je samo jel velik ili mali....ono na prvi pogled...sviđa ti se ili ne....bojom, dlakama, veličinom...kao i nama mačkice
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
| | |
![]() |
| Tagovi: penis, velicina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:45.

Možda bi im trebao poslati obavijest na PM
I mene čudi da ne odgovaraju