| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi da li bi oprostili udarac.. u Društvo forumu; evo pitanje vise za cure ali mogu svi odgovorit.. da li bi oprostile muskarcu koji vas udari..znam curu koja ... |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | evo pitanje vise za cure ali mogu svi odgovorit.. da li bi oprostile muskarcu koji vas udari..znam curu koja je bila u vezi 3 g i decko je udario i ona je prekinula s njim..sada se razmislja nesto da li da mu se vrati ili ne.. moje misljenje je da ako ju je jednom udario napravit ce to opet..i zbog takvih debila me sram sto sam musko.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li bi oprostili udarac.. NIKAD ne tučem cure, čak i kad one mene probaju nastojim ih spriječit ali NIKAD udarit, to je stvar odgoja, isključivo odgoja jer oni koji doma vide da otac udara ženu sigurno će to napraviti svojoj ženi
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Re: da li bi oprostili udarac.. Automatski kupim svoje prnje i odlazim što dalje od njega i nikad, ama baš nikad mu se ne bi vratila, ma koliko god ga voljela i patila zbog toga. Takve stvari ne dopuštam nikom. Ako je jednom onda će i drugi i treći i .... put. I nije važno da li je bilo u afektu ili da bi me smirio ili bilo šta. Nek mi baci hladne vode u facu ako misli da bi me trebalo smirit, ali udarit ne.
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #8 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li bi oprostili udarac.. To se nikad, ali baš nikad nikad NIKAD ne radi.... nikad se ne diže ruka na ženu - NIKAD. Tu nema opravdanja. Apsolutno ne postoje opravdanja za takvo nešto. Đubrad koja makar zamahne rukom, koja makar pokuša udarit ženu - takvu đubrad, takve lowlife-ove treba dobro zatuć, zatim zaključat i bacit ključ.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Tagovi: oprostili, udarac |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 12 | 11-07-08 22:54 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Zadacnica bjelovarskog maturanta | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 5 | 25-11-05 22:51 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:41.