| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi da li bi oprostili udarac.. u Društvo forumu; ne bi oprostila da me udari. ne mogu reći da se ja i dečko ne popi... |
| | #11 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,477
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li bi oprostili udarac.. ne bi oprostila da me udari. ne mogu reći da se ja i dečko ne popičkamo u afektu. zapravo, ja udaram on se brani, haha
__________________ Sve vas bum tužil!!!!! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-08-06 Godina: 27
Poruka: 31
![]() | Re: da li bi oprostili udarac.. Ja sam musko, ali da me cura udari, ozbiljno bih razmislio o tome ima li takva veza smisla, tj. kako dalje razvijati vezu u kojoj ce se stvari rjesavati nasiljem. Djevojkama preporucujem isto, udari li vas, ostavite majmuna jer napravit ce to opet. |
| | |
![]() |
| Tagovi: oprostili, udarac |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 19:49 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Zadacnica bjelovarskog maturanta | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 5 | 25-11-05 22:51 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:36.