| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi da li bi oprostili udarac.. u Društvo forumu; takvo što se nikad ne smije oprostiti.... |
| | #263 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: da li bi oprostili udarac.. sto se tice spenkanja - MOOZE.. ali bas i ne bi bila presretna da me prebije ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #265 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 25
Poruka: 1,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li bi oprostili udarac.. Ja to ne bi mogao uciniti ... To je krajnje najgore ... Da je obrnuto, mislim da bi oprostio ... Takvo mi je srce, koje zna oprastat ... Svatko moze pogrijesiti ... |
| | |
| | #270 (permalink) |
| Starter | Re: da li bi oprostili udarac.. Jos nijednom nisam cula ni procitala ( btw ni pusila) pricu da je sve pocelo i zavrsilo se na jednom udarcu.. Od "bezazlenih "izljeva bijesa na drugim stvarima, preko guranja, cupanja pa i udarca.. sve nosi isu tezinu i sve je nasilje. Ne da ne treba, nego ne smije biti oprosteno po cijenu svega. Prosla sam takvo nesto.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: oprostili, udarac |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-11-08 01:05 |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 20:49 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Zadacnica bjelovarskog maturanta | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 5 | 25-11-05 23:51 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 20:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:21.