| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi da li bi oprostili udarac.. u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mama ovo je prvi put da samo se svi složili u nečemu! ako nitko ne opraš... |
| | #21 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li bi oprostili udarac.. Citat:
| |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-08-06
Poruka: 117
![]() | Re: da li bi oprostili udarac.. Takoder mislim da se u vezi sila nesmije dogoditi. Ali,meni se dogodilo.Kako ? Zasto ? Saznao sam da me prevarila i nasao sam se s njom,kod nje doma,rekao joj da prekidam jer nevolim da radi budalu od mene a njena reakcija je bila vriska,galama i komentar :Niko mene ne ostavlja !!! Nakon toga me pokusala udarit kriglom po glavi.Izmaknuo sam se u zadnji tren,al je zamahnula opet i opet me fulala.Ja nisam fulao.Bez obzira sto mislim da sam je pod tim uvjetima udario,mislim da kad te netko dovede do toga da ga udaris,okreni se i otidi,nije te vrijedna. |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Purger | Re: da li bi oprostili udarac.. Citat:
![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Purger | Re: da li bi oprostili udarac.. Daj zamisli scenu kako gađa ženu šakom u nosinu a krv šiklje ko u hororu.Krigla joj ispada iz ruke i razbija se... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: da li bi oprostili udarac.. Pogledajte ovo... Kod nje nema neću...da draga i amen. http://www.metacafe.com/watch/28724/she_can_fight/ |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: da li bi oprostili udarac.. Citat:
![]()
__________________ Šutiraj onog ko leži jer onaj koji stoji bi mogao vratiti!!! | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: da li bi oprostili udarac.. Stvarno je debilno udarit curu, mislim ono... lako ak se s nekim tipom potučeš al žensku udarit... ccc... jebote, onak neka ženskica otpuhio bi je vjetar kolko je mršava i sad neka muška šaka rokne ccc stvarno treba imat bolestan mozak za tak šta...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-08-06
Poruka: 117
![]() | Re: da li bi oprostili udarac.. Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: oprostili, udarac |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 19:49 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Zadacnica bjelovarskog maturanta | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 5 | 25-11-05 22:51 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:51.

stvarno treba imat bolestan mozak za tak šta...