Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi da li bi oprostili udarac.. u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mama ovo je prvi put da samo se svi složili u nečemu! ako nitko ne opraš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-08-06, 12:55   #21 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,572
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi
Re: da li bi oprostili udarac..

Citat:
Pravi autor: mama
ovo je prvi put da samo se svi složili u nečemu!
ako nitko ne oprašta udarac, zašto ima toliko zlostavljanih žena?
Boje se progovorit, valjda.
sumsko_voce je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-08-06, 15:01   #22 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

zato što je jedno reć a drugo sprovest to u djelo...
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-08-06, 19:43   #23 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-08-06
Poruka: 117
Kaligula se izdvaja iz mase

Takoder mislim da se u vezi sila nesmije dogoditi. Ali,meni se dogodilo.Kako ? Zasto ? Saznao sam da me prevarila i nasao sam se s njom,kod nje doma,rekao joj da prekidam jer nevolim da radi budalu od mene a njena reakcija je bila vriska,galama i komentar :Niko mene ne ostavlja !!! Nakon toga me pokusala udarit kriglom po glavi.Izmaknuo sam se u zadnji tren,al je zamahnula opet i opet me fulala.Ja nisam fulao.Bez obzira sto mislim da sam je pod tim uvjetima udario,mislim da kad te netko dovede do toga da ga udaris,okreni se i otidi,nije te vrijedna.
Kaligula je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-08-06, 19:54   #24 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,750
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: Kaligula
Takoder mislim da se u vezi sila nesmije dogoditi. Ali,meni se dogodilo.Kako ? Zasto ? Saznao sam da me prevarila i nasao sam se s njom,kod nje doma,rekao joj da prekidam jer nevolim da radi budalu od mene a njena reakcija je bila vriska,galama i komentar :Niko mene ne ostavlja !!! Nakon toga me pokusala udarit kriglom po glavi.Izmaknuo sam se u zadnji tren,al je zamahnula opet i opet me fulala.Ja nisam fulao.Bez obzira sto mislim da sam je pod tim uvjetima udario,mislim da kad te netko dovede do toga da ga udaris,okreni se i otidi,nije te vrijedna.
Jel bio klasičan KO ili ...

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-08-06, 20:03   #25 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,911
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

Ma tehnički

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-08-06, 20:13   #26 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 10,750
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Daj zamisli scenu kako gađa ženu šakom u nosinu a krv šiklje ko u hororu.Krigla joj ispada iz ruke i razbija se...

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-08-06, 22:33   #27 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-09-05
babalubu se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku babalubu

Pogledajte ovo...
Kod nje nema neću...da draga i amen.

http://www.metacafe.com/watch/28724/she_can_fight/
Odgovori sa citatom
Star 18-08-06, 22:40   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-05-06
Godina: 20
Poruka: 153
JeLeNa se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku JeLeNa

Citat:
Pravi autor: babalubu
Pogledajte ovo...
Kod nje nema neću...da draga i amen.
hehehe,ovakve bi sve trebale bit da se obranimo od debila
Odgovori sa citatom
Star 18-08-06, 22:44   #29 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,498
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Stvarno je debilno udarit curu, mislim ono... lako ak se s nekim tipom potučeš al žensku udarit... ccc... jebote, onak neka ženskica otpuhio bi je vjetar kolko je mršava i sad neka muška šaka rokne ccc stvarno treba imat bolestan mozak za tak šta...

Novosti o autima | Osiguranje auta
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-08-06, 16:13   #30 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-08-06
Kaligula se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: sahasa666
Daj zamisli scenu kako gađa ženu šakom u nosinu a krv šiklje ko u hororu.Krigla joj ispada iz ruke i razbija se...
Nisam ju udario sakom nego ju osamario,nazalost,kako je to bilo instiktivno,udarac je bio jak.Slomio sam joj nos i iscasio vilicu.Otada,kad me zena dovede blizu takve situacije,okrenem se i odlazim.
Kaligula je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: oprostili, udarac

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Beogradski grafiti CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 13 17-09-08 19:49
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Zadacnica bjelovarskog maturanta Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 5 25-11-05 22:51
Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 09-05-04 20:02
Kolekcija Viceva 2 Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 05-05-04 19:38

Trenutno vrijeme na forumu: 05:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114