| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi da li bi oprostili udarac.. u Društvo forumu; ajme kaligula pa kako si ju mogao tako jako udarit? ja bi se ubio kad bi to napravio...... |
| | #32 (permalink) |
| Purger | Re: da li bi oprostili udarac.. 2 Kaligula Teške tjelesne,jel ? Jel bio lom nosne kosti s pomakom ili...?
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,662
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li bi oprostili udarac.. ha...na tvojem mjestu ja bi mu vratil...trj nebi kad sam musko al se razme kaj mislim... a kakav udarac?kaj ak te s autom zgazi..kak vbus onda prastal
__________________ Snjesko Bijelic Banned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tko ga je bannao |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,662
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li bi oprostili udarac.. ja u verbobvcu sam videl kak baba s nogom vrtit tuce si mzha.. pa nema tu oprosta..jebemu..mora sutet..e poslushajte onu od konekta super par... idem ja cinkuse slusat
__________________ Snjesko Bijelic Banned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tko ga je bannao |
| | |
![]() |
| Tagovi: oprostili, udarac |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 12 | 11-07-08 22:54 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Zadacnica bjelovarskog maturanta | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 5 | 25-11-05 22:51 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:35.

tko ga je bannao