| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi da li bi oprostili udarac.. u Društvo forumu; e pa sponzoruse su zasluzile neka im...ako su snekim radi para neka ih ubiju onda..koze ako si nisu ... |
| | #41 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-10-07 Godina: 23
Poruka: 91
![]() | Re: da li bi oprostili udarac.. e pa sponzoruse su zasluzile neka im...ako su snekim radi para neka ih ubiju onda..koze ako si nisu sposobne zaraditi...otic negdje..pokusat drugu zemlju...sve se moze kada se oce |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,381
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li bi oprostili udarac.. Citat:
![]() One su manje vrijedne time kaj su sponzoruše? Ti si možda, ili bilo koja cura koja to nije, bolja od nje zato kaj je ona sponzoruša? Oprosti, po čemu? Zato kaj možeš zaraditi? Pa može i ona doći do svega čega i ti nekim svojim poštenim putem; samo kaj ona dolazi možda na horizontalniji način ... pa ako nju to sponzorstvo ne vrijeđa niti onoga tko ju sponzorira ja fakat ne vidim neki veliki problem! I ne, ne bi oprostila. Niti bi itko trebao. Jedino tko me smije udariti su moji roditelji, a ni oni neznam ako su ikada. ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. | |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li bi oprostili udarac.. Citat:
evo tebi malo negativne reputacije.
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,705
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li bi oprostili udarac.. Udariti ženu: Primitivno rješenje špiljskog pračovjeka inteligencije majmuna sa mentalnom retardacijom u uznapredovaloj fazi........ Inače, u nekim državama, udaranje žene je kazneno djelo.......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: da li bi oprostili udarac.. Citat:
![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: da li bi oprostili udarac.. Bio sam u situacijama kada sam se triba branit od udaraca osobe ljepšeg spola, ali nikad ne bi potega ruku na ženu...NIKAD!!! ![]() edit: opet ja pričam gluposti on topic: mislim da bi svaka cura koja drži do sebe izašla iz takve veze brzinom ptice trkačice... |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,334
![]() Pretpostavljam da si jedan od onih koji smatraju da su 90% zenskih sponzoruse kad si tako nabrijan na njih. ![]()
__________________ Granice ne postoje... izmislio ih je čovjek... | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,885
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li bi oprostili udarac.. Evo, to ti je cura (a na prthodnoj strani su joj normalniji komentari)... A odgovor na pitanje- ženi još možda i bih... A svoja iskustva ne ću dijeliti jer ćete me opet sprdati... šmrc, šmrc
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: oprostili, udarac |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 12 | 11-07-08 22:54 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Zadacnica bjelovarskog maturanta | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 5 | 25-11-05 22:51 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:18.

Tek sam sad skontala, jos tragicnije.