Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi da li bi oprostili udarac.. u Društvo forumu; e pa sponzoruse su zasluzile neka im...ako su snekim radi para neka ih ubiju onda..koze ako si nisu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-10-07, 02:09   #41 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-10-07
Godina: 23
Poruka: 91
ketyy
Re: da li bi oprostili udarac..

e pa sponzoruse su zasluzile neka im...ako su snekim radi para neka ih ubiju onda..koze ako si nisu sposobne zaraditi...otic negdje..pokusat drugu zemlju...sve se moze kada se oce
ketyy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-10-07, 09:19   #42 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 5,256
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: ketyy Pogledaj Poruke
e pa sponzoruse su zasluzile neka im...ako su snekim radi para neka ih ubiju onda
nisam vec dugo ovako rano procitala nesto ovako glupavo
Odgovori sa citatom
Star 28-10-07, 11:16   #43 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,381
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
e pa sponzoruse su zasluzile neka im...ako su snekim radi para neka ih ubiju onda..koze ako si nisu sposobne zaraditi...otic negdje..pokusat drugu zemlju...sve se moze kada se oce
Sorry, ali ovo je izjava za sobnu temperaturu!
One su manje vrijedne time kaj su sponzoruše? Ti si možda, ili bilo koja cura koja to nije, bolja od nje zato kaj je ona sponzoruša? Oprosti, po čemu?
Zato kaj možeš zaraditi? Pa može i ona doći do svega čega i ti nekim svojim poštenim putem; samo kaj ona dolazi možda na horizontalniji način ... pa ako nju to sponzorstvo ne vrijeđa niti onoga tko ju sponzorira ja fakat ne vidim neki veliki problem!

I ne, ne bi oprostila. Niti bi itko trebao. Jedino tko me smije udariti su moji roditelji, a ni oni neznam ako su ikada.
Odgovori sa citatom
Star 28-10-07, 12:26   #44 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,510
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
ma bravo.

evo tebi malo negativne reputacije.
Odgovori sa citatom
Star 28-10-07, 13:57   #45 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,705
Locrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masi

Udariti ženu: Primitivno rješenje špiljskog pračovjeka inteligencije majmuna sa mentalnom retardacijom u uznapredovaloj fazi........

Inače, u nekim državama, udaranje žene je kazneno djelo.......

Locrian85 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-10-07, 14:11   #46 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,684
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:

CP virtualna kladionica - 1. kolo
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-10-07, 14:20   #47 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,645
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Bio sam u situacijama kada sam se triba branit od udaraca osobe ljepšeg spola, ali nikad ne bi potega ruku na ženu...NIKAD!!!

edit: opet ja pričam gluposti

on topic: mislim da bi svaka cura koja drži do sebe izašla iz takve veze brzinom ptice trkačice...
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-10-07, 14:53   #48 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Poruka: 3,334
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
A da ti pokusas drugi planet?

Pretpostavljam da si jedan od onih koji smatraju da su 90% zenskih sponzoruse kad si tako nabrijan na njih.
Odgovori sa citatom
Star 28-10-07, 15:49   #49 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,885
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Evo, to ti je cura (a na prthodnoj strani su joj normalniji komentari)...

A odgovor na pitanje- ženi još možda i bih... A svoja iskustva ne ću dijeliti jer ćete me opet sprdati... šmrc, šmrc
Odgovori sa citatom
Star 28-10-07, 15:51   #50 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Poruka: 3,334
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Ovo cura napisala? Tek sam sad skontala, jos tragicnije.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: oprostili, udarac

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Beogradski grafiti CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 12 11-07-08 22:54
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Zadacnica bjelovarskog maturanta Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 5 25-11-05 22:51
Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 09-05-04 20:02
Kolekcija Viceva 2 Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 05-05-04 19:38

Trenutno vrijeme na forumu: 23:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113