| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li cura može zatrudnijeti ako nesvršim u nju u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Lulu Bg Ja sam koristila pilule 4 ili 5 meseci i mogu opušteno da kažem ... |
| | #141 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 193
![]() | Re: Da li cura može zatrudnijeti ako nesvršim u nju Citat:
To da su pilule zdrave,to je marketing,reklame,kako bi ih inace prodavali i tko bi ih kupovao,razmisli malo,sve je danas biznis!A i to nije dokazano da su zdrave,znanost danas tvrdi jedno,sutra drugo,a i sta bi novine pisale da nema tih rasprava jesu li zdrave ili ne,znaci novine su isto biznis!Malo logike,samo prirodno je zdravo,kad ides protiv prirode i boga neces dobro zavrsiti,vjeruj na kraju se vidi i dokaze da je tako! A to da se ne moze zatrudnjeti s pilulama,moze ipak,iako rijetko,pa nijedna nece reci da je zatrudnjela a pila je,ode napravi abortus i to je to,jer koje piju sigurno ne zele djecu i vecina ih bude sa vise frajera,zato ih vecinom i piju da mogu slobodno bit s kim zele!Tisuce abortusa se napravi godisnje,a kad se udaju ne mogu roditi,kazu da su kao mlade prehladile se,imale upalu jajnika,ma daj molim te!Cure bi danas htjele biti kao i decki i slobodno uzivati i sheviti se s kim pozele,mijenjati partnere,prozivjeti,vecina je takvih cura danas i zato misle da ce pilule pomoci a ne zele biti s jednim tipom koji ce vjezbati i nauciti paziti i ne zele brigu i razmisljati o plodnim danima!A neki jednostavno vole svrsavati unutra a cak i neke zene to vole osjetiti! Ja sam citao da su pilule samo 98% sigurne i da se cak preporucuje koristiti ih s kondomom,tek onda si posve sigurna,zasticena!A mislim da i doktori koji propisuju pilule upozoravaju na to da nisu skroz sigurne,ali svatko ima svoj izbor i odlucuje hoce li riskirati ili ne!![]() | |
| | |
| | #142 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,160
![]() ![]() ![]() | Re: Da li cura može zatrudnijeti ako nesvršim u nju [quote=Mateo-sb;466770] A to da se ne moze zatrudnjeti s pilulama,moze ipak,iako rijetko,pa nijedna nece reci da je zatrudnjela a pila je,ode napravi abortus i to je to,jer koje piju sigurno ne zele djecu i vecina ih bude sa vise frajera,zato ih vecinom i piju da mogu slobodno bit s kim zele!Tisuce abortusa se napravi godisnje,a kad se udaju ne mogu roditi,kazu da su kao mlade prehladile se,imale upalu jajnika,ma daj molim te!Cure bi danas htjele biti kao i decki i slobodno uzivati i sheviti se s kim pozele,mijenjati partnere,prozivjeti,vecina je takvih cura danas i zato misle da ce pilule pomoci a ne zele biti s jednim tipom koji ce vjezbati i nauciti paziti i ne zele brigu i razmisljati o plodnim danima!A neki jednostavno vole svrsavati unutra a cak i neke zene to vole osjetiti! Daj molim te koja glupost! Ne poznam ni jednu curu koja ih pije iz tog razloga. Ja, a i sve koje poznajem piju pilule jer imaju stalnog partnera i ozbiljnu vezu. Mislim da zdrav razum govori da, ukoliko već imaš promiskuitetno ponašanje, moraš se zaštititi od spolnih bolesti. A pilule od toga ne štite, nego samo kondomi i to ne 100%. Tako da ti tvrdnja ne drži vodu. I molim te nemoj nas sve stavljat' u isti koš, jer nas još uvijek ima dosta normalnih i nije nam gušt svaki dan se puknut' s drugim. ![]() p.s. Ma samo ti i dalje živi u uvjerenju da djevojke piju pilule jer su prelijene da bi izračunale plodne dane ili im se neda s nekim vježbat' kada da ga izvadi na vrijeme. Vidiš, meni je recimo oduvijek taj menzis savršeno redovit i točan, točno znam kada sam plodna, a kada nisam, pa mi svejedno ne padaju na pamet te metode kontracepcije kao prihvatljive. Osim toga...i sama sam plod jedne takve.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. Zadnji Uredio M@tej@ : 01-09-07 u 12:06. |
| | |
| | #143 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,441
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li cura može zatrudnijeti ako nesvršim u nju Citat:
A to da se kondom koristi sa pilulama --to je glupost ali svako ima svoje neko mišljenje kako će da se čuva! Čim devojka popije jednu -prvu- tabletu ta tableta deluje ali mora odnosno poželjno je piti je sledeći dan U ISTO VREME.Ako se pridržava tih pravila nema teorije da ostane trudna.Malo više uđi u žensku teoriju i raspitaj se malo više pre nego što ovde išta napišeš pogrešno!
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. | |
| | |
| | #144 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 238
![]() | Re: Da li cura može zatrudnijeti ako nesvršim u nju ej lulu, ono sta si ti napisala oko bubuljica, sprecava rak maternice i ne znam sta si jos napisala, nije ni bitno.....bubuljice najcesce nastaju zbog poremecaja u hormonima, specificno androgena.... pa jedan od nacina lijecenja bubuljica jest antiandroggenska terapija (neki derivati progesterona) pa je to razlog zasto je tvoja prijateljica pila..... a to da ne povisuje rizik za srcani infarkt, to nije istina...evo molim vas uzmite i procitajte negdje, a ne slusat sta vam ostali ljudi pricaju....a to kako si rekla da su zdrave, da zdrave su kad ih uzima osoba koja je bolesna....kao sta mnogi ljekovi su stetni zdravim osobama, a bolesnim pomazu.... i jos jedna stvar ovo sta je mateo naveo da nisu 100 posto sigurne to je istina, navodi se u literaturi 99% ali ni ja nikad nisam cuo da je neka cura zatrudnila na pilulama, prije dobis jackpot..... a mateja molim te vratimo se mi na projekciju, jel ti uopce imas pojma o cemu pricas, aj objasni mi onda
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila Zadnji Uredio cmon : 01-09-07 u 13:49. |
| | |
| | #146 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
![]() | Re: Da li cura može zatrudnijeti ako nesvršim u nju onda bi sva 3 bila od mene ![]()
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #147 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Da li cura može zatrudnijeti ako nesvršim u nju Citat:
cuj ti kvazi pametnjakovicu, samnom tako neces razgovarati ni preko faking foruma! odi si jos jednom procitat moj post, procitaj hrpetinu literature na netu, odi kod ginekologa, na predavanja o sexu i kontracepciji pa mi opet dodji srat kako je ZDRAVIJE uzeti saku hormona umjesto 1 pilulu dnevno. usporedba s antidepresivima je bila samo tek toliko da shvatis sto saka hormona moze napraviti covjekovom tijelu. pametan covjek bi to odmah shvatio.. ti to ocito nisi. odyebi od mene sa svojim balavim idiotarijama! pametan covjek prizna kad je u krivu, a glup i dalje tupi po svojem
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." Zadnji Uredio shelby-eleanor : 01-09-07 u 14:30. | |
| | |
| | #148 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,441
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li cura može zatrudnijeti ako nesvršim u nju Ne treba tema da se zatvori!Baš upravo treba pričati o pilulama jer mnogi malo čak i ništa ne znaju. cmon,pilule ne smeju da uzimaju bolesne devojke (kao što sam rekla u nekom postu)jer baš takvim devojkama može da se desi to što si naveo,dolazi do velikih komplikacija (ali i ne mora),u zavisnosti kako ga primi organizam (te pilule)...A što se tiče trudnoće devojke MORAJU da NAUČE da ih pravilno piju (na primer pušenje zna da smanji delotvornost,zatim neki antibiotici ...). I najbolje rešenje je vadjenje krvi da bi se preporučile prave! p.s.Jedno je kad neko kaže Nisam obavešten pa ne znam ništa o njima,a drugo je kad je neko neobavešten ali ne priznaje i priča protiv njih!!!!!
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #149 (permalink) | |
![]() | Re: Da li cura može zatrudnijeti ako nesvršim u nju Citat:
) zbog gluposti jer pijete te pilule i ne zelite sami sebi priznat da je to stetno....ja vas ne krivim niti ne kritiziram,,,,ali nemojte samo govorit nesto sta nije istina,,,,P.S. pa onda se ti ocito ne osjecas pametnom osobom....ti si prva pocela samnom tako razgovarat
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila Zadnji Uredio cmon : 01-09-07 u 15:32. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, moze, nesvrs im, nju, zatrudnijeti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:18.

To da su pilule zdrave,to je marketing,reklame,kako bi ih inace prodavali i tko bi ih kupovao,razmisli malo,sve je danas biznis!A i to nije dokazano da su zdrave,znanost danas tvrdi jedno,sutra drugo,a i sta bi novine pisale da nema tih rasprava jesu li zdrave ili ne,znaci novine su isto biznis!Malo logike,samo prirodno je zdravo,kad ides protiv prirode i boga neces dobro zavrsiti,vjeruj na kraju se vidi i dokaze da je tako!

) zbog gluposti jer pijete te pilule i ne zelite sami sebi priznat da je to stetno....ja vas ne krivim niti ne kritiziram,,,,ali nemojte samo govorit nesto sta nije istina,,,,