| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li cura može zatrudnijeti ako nesvršim u nju u Društvo forumu; Uopće ne kužim zašto ste tako neozbiljni! ipak su to stvari s kojima se ne treba zaje****!! Wamp ... |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: većinom tu negdje Godina: 25
Poruka: 449
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li cura može zatrudnijeti ako nesvršim u nju Uopće ne kužim zašto ste tako neozbiljni! ipak su to stvari s kojima se ne treba zaje****!! Wamp je u pravu, MOŽE se zatrudnjeti!! iako su šanse za to minimalne!! |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Da li cura može zatrudnijeti ako nesvršim u nju Citat:
moze, sanse su oko 0,01% ali MOZE. bas zato sto vam je prvi put i sto ste jos neiskusni i nemate pojma nemojte se zayebavat. sigurno je sigurno i kond vam nece nist pokvarit. zapravo cete nakon sexa biti oboje bez brige i ostat ce vam u lijepom sjecanju. samo pamet u glavu i kond navuci kako treba. ako s tim imas problema kupi kutiju (kosta puuuno jeftinije nego klinac) pa isprobavaj dok se ne ispraxiras ![]()
__________________ | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-08-07 Godina: 15
Poruka: 3
![]() | Re: Da li cura može zatrudnijeti ako nesvršim u nju Hvala vam na pomoći! Hvala i onima koji su zbijali šale na ovo,time su dokazali da neznaju ništa o tome pa su htjeli to šalama prikriti. A čuo sam i da žena ne može zatrudnijeti prije ili poslije menst. nekoliko dana neznam točno? |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li cura može zatrudnijeti ako nesvršim u nju Citat:
sad mi je puko film, ako ni nakon DVA posta napisana crveno niste u stanju normalno odgovarati na pitanja, bez nepotrebnog debiliranja, rješavat ćemo to na drugi način .... da je dečko postavio glupo pitanje, da je nekoga omalovažao, da nije prihavtio kaj mu se govori .. da je napravio BILO KAJ loše, još bi shvatio ... pristojan je, pitao je kaj ga zanima i nije mi jasno koji kurac postate idiotarije ako nemate kaj pametno za reći. OD SADA ĆE SE NEPOTREBNO GLUPIRANJE SANKCIONIRAT .... kaj je previše je previše ... -silence Zadnji Uredio silence : 16-08-07 u 16:08. | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima... Godina: 29
Poruka: 1,544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li cura može zatrudnijeti ako nesvršim u nju poslušaj shelby-eleanor , pogotovo što nemate iskustva , kupi kutiju pa vježbaj.. , što ako se ne budeš mogao suzdržati pa ono upss jbg desilo se .. ne možeš ni na menstruaciju računati , nemaju sve žene "ista pravila igre" , ja sam zatrudnila oba puta odmah nakon menstruacije ...
__________________ Zadnji Uredio -misic- : 16-08-07 u 16:16. |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Da li cura može zatrudnijeti ako nesvršim u nju Citat:
- pitaj curu koliko joj traje ciklus (racunas ga od prvog dana kad je dosla menstruacija do dana kad ponovo dobije mens). ciklus obicno traje 25-33 dana. - ovulacija je UVIJEK 14 dana PRIJE menstruacije. [upravo zato je ovo racunanje plodnih dana nepouzdano, jer nikad sa 100%-tnom sigurnoscu ne mozes znati kad ce ti tocno doci mens, a ako je cura mlada cesto se dogadja da joj je ciklus neredovit] - racunanje: ako joj ciklus traje npr. 28 dana => 28-14=14, dakle cetrnaesti dan ciklusa je ovulacija, plodni dani su joj od desetog dana ciklusa do osamnaestog dana ciklusa (uvijek uzmas +/- 4 dana oko ovulacije) ako joj je ciklus npr. 25 dana => 25-14=11, dakle jedanaesti dan ciklusa je ovulacija, plodni dani su od sedmog do petnaestog dana. ako joj ciklus traje 31. dan => 31-14=17, dakle sedamnaesti dan ciklusa joj je ovulacija, plodni dani su od trinaestog do dvadesetprvog dana ciklusa. sve izvan plodnih dana su afkors neplodni dani kad je MANJA mogucnost da zatrudni (iako TA MOGUCNOST NIJE ISKLJUCENA). Zbog ovoga u zagradi i zbog onoga sto sam vec napisala - nije pouzdan izracun jer cura nikad ne moze tocno znati kad ce joj doci mens pa samim time niti ne moze znati kad ce joj TOCNO biti ovulacija ipak NAJISKRENIJE PREPORUCAM KORISTENJE ZASTITE ![]()
__________________ | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li cura može zatrudnijeti ako nesvršim u nju Naravno da može i prije i poslje svršavanja lučiš prirodnu sluz koja može sadržavati tragove spermija koji su ostali u mokraćovodu ili dijelu koji vodi iz sjemenika prema mokraćovodu. U tom slučajuu su statističke šanse da zatrudni vrlo male, ali postoje...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, moze, nesvrs im, nju, zatrudnijeti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:53.

ne ovu našu mamu, mislim bi ja nju. Ovaj , oću reći nebi. Ma ne eee, nije ružna. Ma jebiga ispetljo sam se), prašio celu noć.