| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li cura može zatrudnijeti ako nesvršim u nju u Društvo forumu; Evo i ja ću dati potvrdan podgovr,ne zato što je par ljudi reklo da može već zato što ... |
| | #31 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,084
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li cura može zatrudnijeti ako nesvršim u nju Evo i ja ću dati potvrdan podgovr,ne zato što je par ljudi reklo da može već zato što stvarno može doći do trudnoće ali kao što je neko rekao šanse za to su male,vrlo male. Aris ti je lepo objasnio zbog čega može doći do toga!!! Tako da pamet u glavu,kondom je obavezan ili i ne mora ako se odluči da pije neke kontracepcione pilule...Uživaj u početničkom sexu,sa kondomom ![]()
__________________ N ♥ J |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 231
![]() | Re: Da li cura može zatrudnijeti ako nesvršim u nju ma joj ljudi pa nisu danasnje pilule ko one prije 30 godina da zenama brkovi rastu........ako vam je veza ozbiljna neka uzme pilule i bok, sta ces stalno kondome stavljat...........pa bankrotirat ces.......al ako nece pilule onda zapamti jedno: bolje kita u gumici nego beba u kolijevci ![]()
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 194
![]() | Re: Da li cura može zatrudnijeti ako nesvršim u nju Nisi dovoljno iskusan da riskiras bez kondoma,zato ga stavi!A i danasnjim curama je tesko vjerovati da te nece prevariti,sjebati,tako da je kondom najbolje rjesenje da ne razmisljas poslije ili da ona ne razmislja tko je tata ili otkud zaraza!Bar u pocetku veze dok ne znas s kim imas posla,i dok ju dobro ne upoznas,mudro je koristiti zastitu! Osobno,kod zadnje dvije zene sam bez kondoma uzivao,sa svakom vise mjeseci,i nisam se niti zarazio a niti je bilo trudnoce!Donekle im se moglo vjerovati a i zestoko smo se shevili i cesto,sumnjam da poslije mene treba popravak i da ce jos nekog traziti pored mene,a znam i neke tajne,cake,ne bih o tome,iskusan sam i mogu na vrijeme cupati,do sada je sve bilo u redu!Bitno je kad riskiras da znas s kim to radis,u svim drugim slucajevima kondom!![]() Zadnji Uredio Mateo-sb : 27-08-07 u 20:21. Razlog: Dodati! |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 26-08-07
Poruka: 9
![]() | Re: Da li cura može zatrudnijeti ako nesvršim u nju Citat:
jer...mene brine moja situacija. isto je u kondomu ostalo malo zraka jer moj dečko nije mogao istjerat taj zrak do kraja van, no nije bio svršio. a meni sad kasni. užas... jel ima to kakve veze, taj zrak? jel može lakše kondom puknut ili što? | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: većinom tu negdje Godina: 25
Poruka: 448
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li cura može zatrudnijeti ako nesvršim u nju Postoji rizik od pucanja iako se ne mora to nužno dogoditi! to je skladište za 'vatrene' zato da bi bilo mjesta za njih moraš izbaciti zrak! |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li cura može zatrudnijeti ako nesvršim u nju "Nije mogao istjerati zrak do kraja"?? Što ste pokušavali vakumirati penis, pa stisneš vrh i povučeš prema dolje... ne trebaš istjerati svaki atom zraka... a još ako nije bio svršio... oko kakvih se ti gluposti brineš...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #40 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,138
![]() ![]() ![]() | Re: Da li cura može zatrudnijeti ako nesvršim u nju Uvijek se nasmijem ovakvoj neinformiranoj i polupismenoj ˝djeci˝ ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, moze, nesvrs im, nju, zatrudnijeti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:03.

Nisi dovoljno iskusan da riskiras bez kondoma,zato ga stavi!A i danasnjim curama je tesko vjerovati da te nece prevariti,sjebati,tako da je kondom najbolje rjesenje da ne razmisljas poslije ili da ona ne razmislja tko je tata ili otkud zaraza!Bar u pocetku veze dok ne znas s kim imas posla,i dok ju dobro ne upoznas,mudro je koristiti zastitu!