Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li cura može zatrudnijeti ako nesvršim u nju u Društvo forumu; Evo i ja ću dati potvrdan podgovr,ne zato što je par ljudi reklo da može već zato što ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-08-07, 23:46   #31 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,084
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar
Re: Da li cura može zatrudnijeti ako nesvršim u nju

Evo i ja ću dati potvrdan podgovr,ne zato što je par ljudi reklo da može već zato što stvarno može doći do trudnoće ali kao što je neko rekao šanse za to su male,vrlo male. Aris ti je lepo objasnio zbog čega može doći do toga!!! Tako da pamet u glavu,kondom je obavezan ili i ne mora ako se odluči da pije neke kontracepcione pilule...Uživaj u početničkom sexu,sa kondomom
Odgovori sa citatom
Star 24-08-07, 13:35   #32 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 28
Poruka: 436
maxie se izdvaja iz masemaxie se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Denis88 Pogledaj Poruke
A...al ja bi ti preporucio da cura pije pilule...
Ja se ne bi zajebavao s hormonima...
Radije se ti drži gumice. Ako se često kresate kupuj one češke u DM-u za 5 kn da ne bankrotiraš....
maxie je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-08-07, 15:44   #33 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 22
Poruka: 231
cmon se izdvaja iz mase

ma joj ljudi pa nisu danasnje pilule ko one prije 30 godina da zenama brkovi rastu........ako vam je veza ozbiljna neka uzme pilule i bok, sta ces stalno kondome stavljat...........pa bankrotirat ces.......al ako nece pilule onda zapamti jedno: bolje kita u gumici nego beba u kolijevci
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 20:19   #34 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-07-07
Godina: 31
Poruka: 194
Mateo-sb se izdvaja iz mase

Nisi dovoljno iskusan da riskiras bez kondoma,zato ga stavi!A i danasnjim curama je tesko vjerovati da te nece prevariti,sjebati,tako da je kondom najbolje rjesenje da ne razmisljas poslije ili da ona ne razmislja tko je tata ili otkud zaraza!Bar u pocetku veze dok ne znas s kim imas posla,i dok ju dobro ne upoznas,mudro je koristiti zastitu!

Osobno,kod zadnje dvije zene sam bez kondoma uzivao,sa svakom vise mjeseci,i nisam se niti zarazio a niti je bilo trudnoce!Donekle im se moglo vjerovati a i zestoko smo se shevili i cesto,sumnjam da poslije mene treba popravak i da ce jos nekog traziti pored mene,a znam i neke tajne,cake,ne bih o tome,iskusan sam i mogu na vrijeme cupati,do sada je sve bilo u redu!Bitno je kad riskiras da znas s kim to radis,u svim drugim slucajevima kondom!

Zadnji Uredio Mateo-sb : 27-08-07 u 20:21. Razlog: Dodati!
Mateo-sb je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 21:49   #35 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika StojkoMeboli

Datum registracije: 27-08-07
Godina: 35
Poruka: 10
StojkoMeboli se izdvaja iz mase

može , može - recimo neko drugi svrši u nju ...
StojkoMeboli je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 13:05   #36 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-08-07
Poruka: 9
devilred se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: cmon Pogledaj Poruke
ej i pazi kod stavljanja kondoma da ne bude nimalo zraka na vrhu jer ces onda mislit sve u redu a ono ceta spermija prema njenoj jajnoj.........a onda zajeb

naime meni se to desilo kod prvog puta, pa mos mislit onda strke........prvo pa musko al bilo je sve ok.......fuk moram ic dete mi place
ufff....
jer...mene brine moja situacija. isto je u kondomu ostalo malo zraka jer moj dečko nije mogao istjerat taj zrak do kraja van, no nije bio svršio. a meni sad kasni. užas...

jel ima to kakve veze, taj zrak? jel može lakše kondom puknut ili što?
devilred je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 13:12   #37 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 25
Poruka: 448
venus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: devilred Pogledaj Poruke
Postoji rizik od pucanja iako se ne mora to nužno dogoditi! to je skladište za 'vatrene' zato da bi bilo mjesta za njih moraš izbaciti zrak!
venus01 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 13:30   #38 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,482
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: devilred Pogledaj Poruke
ufff....
jer...mene brine moja situacija. isto je u kondomu ostalo malo zraka jer moj dečko nije mogao istjerat taj zrak do kraja van, no nije bio svršio. a meni sad kasni. užas...

"Nije mogao istjerati zrak do kraja"?? Što ste pokušavali vakumirati penis, pa stisneš vrh i povučeš prema dolje... ne trebaš istjerati svaki atom zraka... a još ako nije bio svršio... oko kakvih se ti gluposti brineš...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 13:39   #39 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-08-07
Poruka: 9
devilred se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
"Nije mogao istjerati zrak do kraja"?? Što ste pokušavali vakumirati penis, pa stisneš vrh i povučeš prema dolje... ne trebaš istjerati svaki atom zraka... a još ako nije bio svršio... oko kakvih se ti gluposti brineš...
a jbg...
devilred je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 17:40   #40 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,138
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Uvijek se nasmijem ovakvoj neinformiranoj i polupismenoj ˝djeci˝
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cura, moze, nesvrs im, nju, zatrudnijeti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113