| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li cura može zatrudnijeti ako nesvršim u nju u Društvo forumu; joj pa čestitam onda!!! sad ti je to teško, ali kad ćeš vidjet svoje dijete, sve će ti se ... |
| | #54 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,280
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li cura može zatrudnijeti ako nesvršim u nju Citat:
Mozda ti kasni zbog stresa, jer si se pripala da si trudna. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. | |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 26-08-07
Poruka: 9
![]() | Re: Da li cura može zatrudnijeti ako nesvršim u nju Citat:
| |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Da li cura može zatrudnijeti ako nesvršim u nju u vecini slucajeva pukne skroz, tako da se to ocito vidi, i da nastane mala rupica ona se trenjem siri... a i da yebesh u mraku svaka budala danas ima mobitel da si posvijetli kad ga skida... ugl. onaj tko ne zeli postati roditelj i ima necega u glavi provjerit ce jel kond. citav, svaki put.
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li cura može zatrudnijeti ako nesvršim u nju ako si sa takvim stavom ulazila u seks sa 16 očito nisi bila zrela. zrele osobe imaju plan i ulaze u seks tako da razmotre sve opasnosti, rizike i sl. možda da ponovno razmisliš vrijedi li ulaziti u spolni odnos, ako ćeš poslje misliti da ti je život unišeten u slučaju da zatrudniš, a da ne spominjem da razmilsliš da li je to pametno dok se ne educiraš kako se stavljaju kondomi, koje su mogućnosti da se zatrudni i koje su opcije ako se to dogodi...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Citat:
@ devilred...Ne znam zašto si se ti pronašla u mojoj izjavi, tim postom sam aludirala na autora teme, a ne na tebe.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. Zadnji Uredio M@tej@ : 29-08-07 u 19:26. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, moze, nesvrs im, nju, zatrudnijeti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:57.