| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li je dugo trajanje seksa dobar ili loš znak?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: _Aris_ ... s tim da sam seks traje oko sat-sat i pol... Čovjek je rekao sam seks , ... |
| | #14 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je dugo trajanje seksa dobar ili loš znak?? Jel to znači da je tebi puno važnije svršavanje nego sam čin seksa i ono što se za vrijeme seksa događa??
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je dugo trajanje seksa dobar ili loš znak?? Mene samo intrigira jedna stvar- po onoj drugoj temi svi na forumu vole divlji sex, a ovdje im sat i pol zvuči OK... Ljudi otkud vam kondicija?!? Je l' vi trenirate s kenijskim atletičarima, da tako nešto izdržite? ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je dugo trajanje seksa dobar ili loš znak?? Ima se kondicije, malo je spetljano, što se stalno zamjenjujemo za poziciju, jer sve počne boliti nakon sat vremena... Onda na pola usporimo malo... nabacimo maženja... i nastavimo...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je dugo trajanje seksa dobar ili loš znak?? Hehe, Aris- nemoj se osjećati 'prozvanim', ja to malo pod*ebavam, onako općenito; svakog i nikog. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je dugo trajanje seksa dobar ili loš znak?? Citat:
Ne volim ništa raditi dugo.Koliko god to bilo dobro, nakon nekog vremena mi počne smetati. Odem na masažu koja traje 45 minuta pa se dignem za 15. Takav sam tip ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dobar, dugo, los, seksa, trajanje, znak |
« SMS seks
|
NEVJEROJATNA VIJEST »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:38.

... nego sam čin sexa.