Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li je dugo trajanje seksa dobar ili loš znak?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: _Aris_ ... s tim da sam seks traje oko sat-sat i pol... Čovjek je rekao sam seks , ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-06-07, 16:30   #11 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru
Re: Da li je dugo trajanje seksa dobar ili loš znak??

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
... s tim da sam seks traje oko sat-sat i pol...

Čovjek je rekao sam seks , bez predigre , sat-sat i pol.

Dakle ne sex maraton u stilu - predigra , sex , maženje , pa ponovi ... nego sam čin sexa.

Sorry ljudi , ali meni je to ... onako ... malo puno.
Ibort je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 16:35   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Ja isto ne volim sex od sat i pol. Prije bih 4 puta po 20 min pa tko svršio svršio, tko nije ni neće
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 16:37   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

sve to ovisi....nekad je puno bolji kraći...nekad paše duži
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 16:41   #14 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,585
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
Ja isto ne volim sex od sat i pol. Prije bih 4 puta po 20 min pa tko svršio svršio, tko nije ni neće
Jel to znači da je tebi puno važnije svršavanje nego sam čin seksa i ono što se za vrijeme seksa događa??
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 16:41   #15 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,772
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Mene samo intrigira jedna stvar- po onoj drugoj temi svi na forumu vole divlji sex, a ovdje im sat i pol zvuči OK... Ljudi otkud vam kondicija?!? Je l' vi trenirate s kenijskim atletičarima, da tako nešto izdržite?
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 16:46   #16 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: ROBIN Pogledaj Poruke
sve to ovisi....nekad je puno bolji kraći...nekad paše duži
30-40 minuta ok ... ali 90

Pa što Wolf kaže - otkud vam kondicija?!?
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 16:48   #17 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,585
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Ima se kondicije, malo je spetljano, što se stalno zamjenjujemo za poziciju, jer sve počne boliti nakon sat vremena... Onda na pola usporimo malo... nabacimo maženja... i nastavimo...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 16:53   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,772
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Hehe, Aris- nemoj se osjećati 'prozvanim', ja to malo pod*ebavam, onako općenito; svakog i nikog.
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 17:07   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

ma *ebem vas sve po cijele dane i noći ste na CP-u...kad trpate...
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 17:12   #20 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Jel to znači da je tebi puno važnije svršavanje nego sam čin seksa i ono što se za vrijeme seksa događa??
ne, to znači da ne volim dugačak sex.
Ne volim ništa raditi dugo.Koliko god to bilo dobro, nakon nekog vremena mi počne smetati. Odem na masažu koja traje 45 minuta pa se dignem za 15.
Takav sam tip
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dobar, dugo, los, seksa, trajanje, znak

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114