Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li je dugo trajanje seksa dobar ili loš znak?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Ibort Mene samo zanima koliko se vas , osim Arisa , koji volite tako dugi sex uopće ikad jebalo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-06-07, 15:27   #41 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan
Re: Da li je dugo trajanje seksa dobar ili loš znak??

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Mene samo zanima koliko se vas , osim Arisa , koji volite tako dugi sex uopće ikad jebalo sat i pol?
To celebrate the beauty of the grave
little_devil je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 16:06   #42 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-06-07
Godina: 21
Poruka: 3
Justine se izdvaja iz mase

Meni nije ni dobar a ni los znak. Jedino mi ponekad postane dosadno. Ne znam koje je tvoje poimanje dugog seksa, ali meni nakon 20 min postane dosadno.
Justine je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 17:51   #43 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,627
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Da li je dugo trajanje seksa dobar ili loš znak??

.......u svakom slučaju postojanje sexa je DOBAR ZNAK
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 18:24   #44 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,482
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

jučer je trajalo 15 min, s tim da ja nisam svršio, pa nakon toga 20 min, s tim da ona nije svršila, možda bolje da se posvetimo višesatnoj zabavi...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-06-07, 12:11   #45 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-05-07
Godina: 30
Poruka: 2,707
hajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznat

Nekad je dobar, a nekad loš!
Moše značit da ti partner dugo traje ili da si mu dosadila pa ne može nikako svršit!
Odgovori sa citatom
Star 28-06-07, 22:37   #46 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,400
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Pol sata, 45min u vrh glave. Kraće a češće.
Sve preko je illi mučenje ili nije dobro...
Odgovori sa citatom
Star 28-06-07, 22:52   #47 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,887
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Eh, da ti netko kaže sat vremena, a bit će ti dobro, mogu si misliti da bi odbila...
Odgovori sa citatom
Star 28-06-07, 23:27   #48 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-05-07
Godina: 30
Poruka: 2,707
hajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Pol sata, 45min u vrh glave. Kraće a češće.
Sve preko je illi mučenje ili nije dobro...
Meni je nekad slađe na brzinu! A i mojo partnerici!
A nekad je lijepo i dugo, ali u dobrom ritmu!
Odgovori sa citatom
Star 29-06-07, 01:20   #49 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,400
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Eh, da ti netko kaže sat vremena, a bit će ti dobro, mogu si misliti da bi odbila...
To je išlo meni?
Zakaj bi odbila, pa nisam baš toliko luda

Citat:
Pravi autor: hajduk1991 Pogledaj Poruke
Meni je nekad slađe na brzinu! A i mojo partnerici!
A nekad je lijepo i dugo, ali u dobrom ritmu!
Pa nisam nikaj loše mislila, netko voli tako, netko pak drugačije...
........................ a netko ima libido
Odgovori sa citatom
Star 29-06-07, 08:55   #50 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,165
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Kaj je to duuugo trajanje sexa? Nakon koliko vremena?

Pošto ne gledam na sat dok se sexam, nego čisto ovako procjenjujem ne mogu precizno odgovoriti na ovo pitanje.
Nekad mi nakon 10 minuta zna biti dosadno tz. traje predugo, a nekad i nakon sat, sat i pol mislim da je nedovoljno. Ovisi o mnogo faktora, a prvenstveno od raspoloženja.
Ali najgore je kad tebi postane "previše" i misliš da što prije završi, a partner se baš "ufurao"
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dobar, dugo, los, seksa, trajanje, znak

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113