| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li je dugo trajanje seksa dobar ili loš znak?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Ibort Mene samo zanima koliko se vas , osim Arisa , koji volite tako dugi sex uopće ikad jebalo ... |
| | #41 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je dugo trajanje seksa dobar ili loš znak?? Citat:
![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,627
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je dugo trajanje seksa dobar ili loš znak?? Da li je dugo trajanje seksa dobar ili loš znak?? .......u svakom slučaju postojanje sexa je DOBAR ZNAK
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je dugo trajanje seksa dobar ili loš znak?? jučer je trajalo 15 min, s tim da ja nisam svršio, pa nakon toga 20 min, s tim da ona nije svršila, možda bolje da se posvetimo višesatnoj zabavi... ![]()
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #45 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je dugo trajanje seksa dobar ili loš znak?? Nekad je dobar, a nekad loš! Moše značit da ti partner dugo traje ili da si mu dosadila pa ne može nikako svršit!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #46 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je dugo trajanje seksa dobar ili loš znak?? Pol sata, 45min u vrh glave. Kraće a češće. Sve preko je illi mučenje ili nije dobro...
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,887
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je dugo trajanje seksa dobar ili loš znak?? Eh, da ti netko kaže sat vremena, a bit će ti dobro, mogu si misliti da bi odbila... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je dugo trajanje seksa dobar ili loš znak?? Citat:
A nekad je lijepo i dugo, ali u dobrom ritmu!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković | |
| | |
| | #49 (permalink) | ||
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je dugo trajanje seksa dobar ili loš znak?? Citat:
Zakaj bi odbila, pa nisam baš toliko luda Citat:
........................ a netko ima libido ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. | ||
| | |
| | #50 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,165
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je dugo trajanje seksa dobar ili loš znak?? Kaj je to duuugo trajanje sexa? Nakon koliko vremena? Pošto ne gledam na sat dok se sexam, nego čisto ovako procjenjujem ne mogu precizno odgovoriti na ovo pitanje. Nekad mi nakon 10 minuta zna biti dosadno tz. traje predugo, a nekad i nakon sat, sat i pol mislim da je nedovoljno. Ovisi o mnogo faktora, a prvenstveno od raspoloženja. Ali najgore je kad tebi postane "previše" i misliš da što prije završi, a partner se baš "ufurao" ![]()
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dobar, dugo, los, seksa, trajanje, znak |
« SMS seks
|
NEVJEROJATNA VIJEST »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:16.