| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li je dugo trajanje seksa dobar ili loš znak?? u Društvo forumu; Paaa zaista ovisi o raspoloženju ali radije kraće pa više puta nego 2 sata uzaludnog guranja!! I na ... |
| | #51 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: većinom tu negdje Godina: 25
Poruka: 528
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je dugo trajanje seksa dobar ili loš znak?? Paaa zaista ovisi o raspoloženju ali radije kraće pa više puta nego 2 sata uzaludnog guranja!! I na brzinu se da riješiti puno toga!! |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je dugo trajanje seksa dobar ili loš znak?? Citat:
![]()
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković | |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je dugo trajanje seksa dobar ili loš znak?? Citat:
![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
| | #55 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je dugo trajanje seksa dobar ili loš znak?? Zakaj? Pa da mi je loš, ne bi se je**la s njim, a isto tako bila bi kre*** k'o ti i rekla da ti je***ka loša kad ti treba sati pol !
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... Zadnji Uredio dorina : 29-06-07 u 14:41. |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je dugo trajanje seksa dobar ili loš znak?? Ne kužim ovo sa zvijzdicama... Ja nisam rekao da je loša... dapače najbolji seks u životu, samo mi je bilo čudno da toliko traje... da je kraće brijem da bi uvjek netko bio nezadovoljan...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #57 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je dugo trajanje seksa dobar ili loš znak?? To je napisala kreten!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #58 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je dugo trajanje seksa dobar ili loš znak?? Zakaj bi bila nezadovoljna u trajanju od pol sata? Dakako, ne računam predigriu iako nju i nevolim nešt posebno. I ne kužim, dosta ih je još reklo da nevoli te maratonce i preferira kraće, pa s toga ja nekužim zakaj sam ja "prozvana". Drago mi je kaj ti je to najbolji sex i u tom smislu da izražavaš čuđenje; isto tako meni je moj najbolji i nevidim potrebu za čuđenjem ma koliko trajalo! I da, nisam nikako dobila opomenu pa neznam za kaj sve ide, zato zvjezdice...i inače piše kreten. Nisi za svoju to napisao, a za moga bome jesi. Nebitno.
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... |
| | |
| | #59 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je dugo trajanje seksa dobar ili loš znak?? Citat:
![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
| | #60 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je dugo trajanje seksa dobar ili loš znak?? Da citiram sebe: Citat:
Ako nije dobro, neću ni ponovit, logično, a taj sa kojim neću ni ponovit je ONS, a sigurno ne dečko. ILi 1. red odnosi se kako više volim 2. red odnosi se na moje mišljenje o "prekoračenju" Iako Trajanje nikada ne štopam, a i bitnija mi je kvaliteta. A to nije nikakav obrambeni stav. A dalje, buduć da si ti "prozvao" ovdje mene, uzimam si za pravo reći svoje mišljenje o tebi nazvavši te kako sam te nazvala.
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dobar, dugo, los, seksa, trajanje, znak |
« SMS seks
|
NEVJEROJATNA VIJEST »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:35.

ne ovu našu mamu, mislim bi ja nju. Ovaj , oću reći nebi. Ma ne eee, nije ružna. Ma jebiga ispetljo sam se), prašio celu noć.

ili nije dobro...