| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? u Društvo forumu; .. Hma sto puta sam se to pitao i nikako nisam nasao pravi odgovor .... Da li su te koje gutaju stvarno ... |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 964
![]() ![]() ![]() | Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? .. Hma sto puta sam se to pitao i nikako nisam nasao pravi odgovor .... Da li su te koje gutaju stvarno vise kuje ili su manje gadljive??????? i da li u skupini zena koje su vise promiskulitetne ima vise onih koje gutaju za razliku od ove druge skupine.... Dragi forumovci na vama je da presudite ........ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
![]() ![]() ![]() | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? Kako to misliš nemam ništa? )) A šta misliš ima li u skupini ovih koje ne gutaju više promiskulitetnih nego u skupini koje gutaju ili obrnuto? )) |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? Mislim da samim time što je pali ona spada u skupinu .... gdje ovih ima više.... mislim mozda ja brijem ali kad bi imao curu koju to pali onda bi bio bad što bi mi u jednu ruku bilo dobro ali bi se s druge strane 100% pilao da li je to jer nije gadljiva ili ovo drugo... dvosjekli mac |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 30
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? Nebih se bash slozio da su cure koje gutaju vece kuje od onih koje to nerade. Prije bi rekao da su manje gadljive ili ti ga vise vole sex i u njemu vise uzivaju od onih drugih. Mislim halo htjele bi liz ali nebi htjele nase izlucevine u ustima hellou dok mi lizemo gutamo njihove izlucevine pa se nebunimo da nam se to gadi iz vrlo jednostavnog razloga ja zelim svojoj partnerici pruziti taj uzitak. Pa tako i one cure koje gutaju zele pruziti uzitak svom partneru radi se o tome a ne nisu kuje....
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: gadljivost, kuje, kurve, oralno, pusenje, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:38.

))