Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? u Društvo forumu; .. Hma sto puta sam se to pitao i nikako nisam nasao pravi odgovor .... Da li su te koje gutaju stvarno ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-03-08, 00:02   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 26
Poruka: 964
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase
Da li je gutanje samo stvar gadljivosti????

.. Hma sto puta sam se to pitao i nikako nisam nasao pravi odgovor .... Da li su te koje gutaju stvarno vise kuje ili su manje gadljive??????? i da li u skupini zena koje su vise promiskulitetne ima vise onih koje gutaju za razliku od ove druge skupine.... Dragi forumovci na vama je da presudite ........
DrSakiman je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 01:00   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-03-08
Godina: 21
Poruka: 6
exer21 se izdvaja iz mase
Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti????

Manje vise .. nebi volio da mi cura guta, to bi dao samo nekoj kurvi.. inace, sperma ima vitamina
exer21 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 01:04   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

da ali to nije odgovor na pitanje... drzimo se teme....
Dali su one koje gutaju više kuje ili je samo stvar gadljivosti?
DrSakiman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 01:06   #4 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-03-08
Poruka: 6
exer21 se izdvaja iz mase

Gadljivost.. Pa sta ima veze ako guta? zasto bi bila kuja? To je stvar izbora.. Al ti od tog nemas nista ako guta
exer21 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 01:09   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Kako to misliš nemam ništa?))
A šta misliš ima li u skupini ovih koje ne gutaju više promiskulitetnih nego u skupini koje gutaju ili obrnuto?))
DrSakiman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 01:18   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Poruka: 2,494
Arylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Mislim da je to stvar seksualnih sklonosti i preferencija, tipa ako je meni gadljivo ne znači da će biti mojoj frendici, nju to pali (npr. govorim )
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 01:36   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Mislim da samim time što je pali ona spada u skupinu ....
gdje ovih ima više.... mislim mozda ja brijem ali kad bi imao curu koju to pali onda bi bio bad što bi mi u jednu ruku bilo dobro ali bi se s druge strane 100% pilao da li je to jer nije gadljiva ili ovo drugo... dvosjekli mac
DrSakiman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 01:55   #8 (permalink)
Banned

Datum registracije: 09-06-07
Poruka: 782
EXER20 se izdvaja iz mase

Ja nebi to dao mojoj curi, al bi nekoj prositutki..
EXER20 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 07:35   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 30
Poruka: 1,196
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto

Nebih se bash slozio da su cure koje gutaju vece kuje od onih koje to nerade.
Prije bi rekao da su manje gadljive ili ti ga vise vole sex i u njemu vise uzivaju od onih drugih.
Mislim halo htjele bi liz ali nebi htjele nase izlucevine u ustima hellou dok mi lizemo gutamo njihove izlucevine pa se nebunimo da nam se to gadi iz vrlo jednostavnog razloga ja zelim svojoj partnerici pruziti taj uzitak.
Pa tako i one cure koje gutaju zele pruziti uzitak svom partneru radi se o tome a ne nisu kuje....
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 07:57   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 3,600
white devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono nešto

To je stvar gadljivosti...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: gadljivost, kuje, kurve, oralno, pusenje, sex

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103