| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Ayanna Poanta je bila da i hranu gutaš... A vjeruj mi ne želiš ni znati od kakvih ... |
| | #101 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? Citat:
Al opet, poanta je ta da ja neću spermu gutat, ak mi je to gadno... A je... ![]() | |
| | |
| | #102 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? Citat:
![]()
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. | |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 258
![]() ![]() | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? Gadno joj izgleda... ![]()
__________________ ...I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better... |
| | |
| | #105 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? Gadna u smislu da mi je i gadna sama pomisao na to... ![]() Ne bih i točka... Čemu diskusija i uvjeravanje u obratno... Nepoštivanje tuđeg mišljenja... edit: Šaban --> Ne ne ne ne nećem licnuti ![]() Zadnji Uredio dadyml : 12-03-08 u 12:51. |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 258
![]() ![]() | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? Joj šabane, ajd pusti curu... Ako neće, neće. Njen izbor i njeno mišljenje. Ima pravo na to.
__________________ ...I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better... |
| | |
| | #108 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? Ayanna a koje je tvoje mišljenje ?????????
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: gadljivost, kuje, kurve, oralno, pusenje, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:51.