| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Antialkoholičar Kako možeš nagovarati nekoga na nešto što ni sam nećeš ? pa ja pijem ali ... |
| | #112 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? ma hajde šabane a da uzmeš samo mali uzorak na prst pa samo malo licneš? Malo, malčice, ajd molim te! ![]()
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same |
| | |
| | #113 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 258
![]() ![]() | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? Ajme, od silnog spamanja, zaboravih na OT... ![]() Moje mišljenje: zašto prljat plahte? Il nedaj bože zavjesu?! ![]() ![]() Ne, šalim se... Malo ozbiljnosti sada... Radim to iz gušta. Zato što ja to želim. Ne gadi mi se ni malo. I je, stvar je samo gadljivosti. To je moje mišljenje. A sad ko će pljuvat, nek izvoli - doslovce i po mom postu! ![]()
__________________ ...I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better... |
| | |
| | #114 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,193
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? Hrabro nema sta rep++
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #116 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() da, da udaj se za njega a nama.... gulp, hik! živeli ![]()
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. | |
| | |
| | #117 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? Citat:
Od mene rep+
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) | |
| | |
| | #118 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-01-08 Godina: 28
Poruka: 441
![]() | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? Citat:
| |
| | |
| | #119 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 258
![]() ![]() | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? Jebemu, a što se svi tol'ko iščuđavate? ![]()
__________________ ...I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better... |
| | |
| | #120 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? Imaš moju podršku ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
![]() |
| Tagovi: gadljivost, kuje, kurve, oralno, pusenje, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:42.

Il nedaj bože zavjesu?!