| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? u Društvo forumu; da ja dam par dobrih savjeta ....... |
| | #141 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,631
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? da ja dam par dobrih savjeta ....![]() ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #143 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,361
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? Citat:
Ne kužim one kojima to prestvalja neki užitak, a posebno curama ![]() Tko voli neka izvoli
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #144 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? Vic dana ![]() Ovo mi je već smiješno hahah Citat:
![]() pa to nije ni 3 tic-tac bombončića ![]() Citat:
![]() | ||
| | |
| | #145 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-01-08 Lokacija: zadar Godina: 25
Poruka: 841
![]() ![]() | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? Citat:
zaš nebi predstavljao uzitak? ![]()
__________________ ..."ljubav spaja duše, to je kozmička sloga"... tbf | |
| | |
| | #146 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 26
![]() | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? Pa neka istrazivanja su to dokazala...mislim da sam to citala u Cosmopolitan-u...i bilo je Da muškarac tijekom života u prosjeku izbaci od 14 do 15 litara sperme...
__________________ What make you diferent, make you special!! |
| | |
| | #147 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,631
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? samo??????????
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #148 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,127
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? Pa ja to roknem u godinu dana ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #150 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 26
![]() | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? Da, da da...A to je u prosjeku..znaci netko izbaci i vise..a netko i manje?!! Jos me muci i ta cinjenica da Svinjama orgazam traje 30 min.?!! Jebote...neccccuuuuu...... ;(
__________________ What make you diferent, make you special!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: gadljivost, kuje, kurve, oralno, pusenje, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:03.

....

Sto opet nema bas smisla na kraju... Ili samo hoce potvrdu koliko su ukusni?!