Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? u Društvo forumu; Potpisujem, lijepo rečeno....

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-03-08, 07:58   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,055
tajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono nešto
Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti????

Potpisujem, lijepo rečeno.
So what the hell, leap!
tajnica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 08:05   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,550
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ja to ne mogu svrstat ni u 1 kategoriju.. bar ne od ovih koej si ti navela.. nisam promiskuitetna osoba, ne mjenjam partnere, a gadljiva jesam.. s druge strane uzivam u sexu i nisam konzervativno nastrojena (bar sto se sexa tice) tako da mi se sex svodi samo na nutra-van nutra-van, volim isprobati svakakve "gadosti" iako ne znam kako ti nesto moze biti gadno raditi svom decku/curi..

sve je stvar shvacanja sexa...
Star 07-03-08, 08:42   #13 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-01-08
Godina: 25
Poruka: 949
special0312 se izdvaja iz masespecial0312 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku special0312

stvar je gadljivosti....
i slazem se sa shelby... kako nešto more biti gadno uraditi svom dečku? i on papa moje izlučevine

sex je za uzivanje a ne za razmišljanje
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 08:52   #14 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,550
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: special0312 Pogledaj Poruke
sex je za uzivanje a ne za razmišljanje
upravo to
Star 07-03-08, 09:03   #15 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Nisi našao odgovor kad se pitanja koja se tiču dvije osobe odnose samo na te dvije osobe... odgovor možeš naći između sebe i svoje cure, al ga ne možeš tražiti izmeđeu svih žena i svih muškaraca, jer za takve stvari svatko ima svoj neki princip... neke uopće ne razmišljaju samo naprave ili ne naprave, druge opet razmišljaju, pa naprave ili ne naprave, treće se ne paiju, pa ne stignu do toga da razmišljaju...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 10:16   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,366
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

...i tako u krug se moremo vrtit do sutra i ne doc do nekog cvrsto armirano-zabetoniranog zakljucka...stvar percepcije...

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 11:44   #17 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 26
Poruka: 1,014
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

Pa to je pitanje sa razlicitim odgovorima ... zato mi i je zanimljivo cuti vase misljenje
DrSakiman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 12:03   #18 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Citat:
Pravi autor: EXER20 Pogledaj Poruke
Ja nebi to dao mojoj curi, al bi nekoj prositutki..
a možeš objasniti zašto? stvarno me zanima...
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 12:08   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,600
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Svak ima svoje standarde što se tiče te gadljivosti, jelde.... npr. ja nikad ne bi gutao, ali mi ne bi bilo mrsko da mi cura to radi....

A opet ona ili želi ili ne želi.....ta neću je tirat na ništa što ne želi....
he finally was dead.
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 12:24   #20 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-01-08
Godina: 25
Poruka: 949
special0312 se izdvaja iz masespecial0312 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku special0312

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
a možeš objasniti zašto? stvarno me zanima...
ajd i mene zanima
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: gadljivost, kuje, kurve, oralno, pusenje, sex

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108