| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? u Društvo forumu; Potpisujem, lijepo rečeno.... |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? Potpisujem, lijepo rečeno. ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? ja to ne mogu svrstat ni u 1 kategoriju.. bar ne od ovih koej si ti navela.. nisam promiskuitetna osoba, ne mjenjam partnere, a gadljiva jesam.. s druge strane uzivam u sexu i nisam konzervativno nastrojena (bar sto se sexa tice) tako da mi se sex svodi samo na nutra-van nutra-van, volim isprobati svakakve "gadosti" iako ne znam kako ti nesto moze biti gadno raditi svom decku/curi.. sve je stvar shvacanja sexa...
__________________ |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? stvar je gadljivosti.... i slazem se sa shelby... kako nešto more biti gadno uraditi svom dečku? i on papa moje izlučevine ![]() ![]() sex je za uzivanje a ne za razmišljanje ![]() ![]()
__________________ ..."ljubav spaja duše, to je kozmička sloga"... tbf |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? Nisi našao odgovor kad se pitanja koja se tiču dvije osobe odnose samo na te dvije osobe... odgovor možeš naći između sebe i svoje cure, al ga ne možeš tražiti izmeđeu svih žena i svih muškaraca, jer za takve stvari svatko ima svoj neki princip... neke uopće ne razmišljaju samo naprave ili ne naprave, druge opet razmišljaju, pa naprave ili ne naprave, treće se ne paiju, pa ne stignu do toga da razmišljaju...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? ...i tako u krug se moremo vrtit do sutra i ne doc do nekog cvrsto armirano-zabetoniranog zakljucka...stvar percepcije...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? Svak ima svoje standarde što se tiče te gadljivosti, jelde.... npr. ja nikad ne bi gutao, ali mi ne bi bilo mrsko da mi cura to radi.... ![]() A opet ona ili želi ili ne želi.....ta neću je tirat na ništa što ne želi....
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
![]() |
| Tagovi: gadljivost, kuje, kurve, oralno, pusenje, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:45.

iako ne znam kako ti nesto moze biti gadno raditi svom decku/curi..

a možeš objasniti zašto? stvarno me zanima...