| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: DrSakiman Mislim da samim time što je pali ona spada u skupinu .... gdje ovih ima više.... ... |
| | #201 (permalink) | |
| Starter | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? Citat:
__________________ ...uz sjećanja što mi nose dani prolazni... | |
| | |
| | #202 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? đabe dajem znanje. ![]() A za potvrdu mora ženska da dođe da pokaže. Ništa ne košta i nemora maramice da ponese. ![]() Pa navalite devojke samo pazite, lagano vucite ![]()
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
| | #206 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 863
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? Citat:
![]() | |
| | |
| | #210 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 863
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? pa jebote logicki je da ima vise kujica u skupini koja guta nego u skupini koja samo pljucne...ova skupina koja guta voli sex i sve u vezi sa sexom kao i kujice ali to ne znaci da su sve kujice vec jedan dio ..a ove sto pljucaju...njima se to gadi kuzis i sex i sve to ljjigavo i sterilne su a kuckice nisu takve s toga zakljucujem da ih je u skupini gutacica vise...zvuci malo glupo ali je tako ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: gadljivost, kuje, kurve, oralno, pusenje, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:45.

... vjerojatno je mislio na promiskuitetne.