Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: shelby-eleanor ja to ne mogu svrstat ni u 1 kategoriju.. bar ne od ovih koej si ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-03-08, 10:45   #41 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar
Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti????

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
ja to ne mogu svrstat ni u 1 kategoriju.. bar ne od ovih koej si ti navela.. nisam promiskuitetna osoba, ne mjenjam partnere, a gadljiva jesam.. s druge strane uzivam u sexu i nisam konzervativno nastrojena (bar sto se sexa tice) tako da mi se sex svodi samo na nutra-van nutra-van, volim isprobati svakakve "gadosti" iako ne znam kako ti nesto moze biti gadno raditi svom decku/curi..

sve je stvar shvacanja sexa...
Slažem se upotpuno.I ja volim svašta probati sa svojim dečkom,i našli smo se u tome da zajedno experimentišemo tako da mi do sad ništa baš nije bilo gadno.
Ako neko ne uživa u gutanju (pogotovo devojke) onda je stvar gadjenja.Ako se devojci ne svidi ta ideja znači da se gadi sperme i to je okej.Mada nije drolja ona devojka koja guta samo svom dečku,tj samo sa jednim partnerom...Šta god da devojka radi samo sa jednim partnerom ne može biti drolja.
Star 08-03-08, 12:19   #42 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 29-01-08
Poruka: 79
griffon se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: DrSakiman Pogledaj Poruke
da ali to nije odgovor na pitanje... drzimo se teme....
Dali su one koje gutaju više kuje ili je samo stvar gadljivosti?
to ti ide od cure do cure..... neke bu to napravile jer ga vole,a druge bu to napravile jer vole.....
griffon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 12:23   #43 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

Citat:
Pravi autor: griffon Pogledaj Poruke
to ti ide od cure do cure..... neke bu to napravile jer ga vole,a druge bu to napravile jer vole.....
mislim da je ovo potpuno točan odgovor....
And no one's gonna catch you when you fall
little_devil je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 13:47   #44 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-02-08
Godina: 26
Poruka: 908
mentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mentol

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke

sto si ti tu sad napisao?!??!?

vjerna cura koja guta decku je kuja?
a cura koja se ne sevi s bilo kim i ne guta nije kuja?

zasto je osoba koja guta - kuja? i tko ili sto je "kuja"?

ljudi pa di vi zivite? u srednjem vijeku???

alo ironija, na početku sam napiso da smatram da je to stvar gadljivosti i ništa drugo
mentol je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 14:24   #45 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,240
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

Citat:
Gavrilović čajna , u okusu je tajna.
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 18:01   #46 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika SuperHabarDabar

Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 361
SuperHabarDabar se izdvaja iz maseSuperHabarDabar se izdvaja iz mase

Moje je misljenje da je to pitanje samo ukusa :-)

Moja partnerica nema problema s time. Nije da sad konzumira u svakom sexu ali tu i tamo se desi.
Kaze..kad joj dodje..onda sama zauzme poziciju :-)....ili..kad ju zamolim.
Zasto bi ona bila kurva ?
Isto tako , i ja obozavam kad mi ona svrsi na mom jeziku.i ne vidim sto je lose u tome.
Dapače.

Oni muski..kojima se to gadi..ne znaju sto propustaju.

Sve je stvar trenutka u sex-u.
I naravno, posštovanja tudjih zelja.
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 18:01   #47 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 26
Poruka: 1,014
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

Napravimo dvije grupe zena: one koje gutaju i one koje ne gutaju....... ja sam siguran da u skupini koje gutaju ima vise promiskulitetnih....nekako logicki
DrSakiman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 18:07   #48 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika SuperHabarDabar

Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 361
SuperHabarDabar se izdvaja iz maseSuperHabarDabar se izdvaja iz mase

Citat:
Napravimo dvije grupe zena: one koje gutaju i one koje ne gutaju....... ja sam siguran da u skupini koje gutaju ima vise promiskulitetnih....nekako logicki
Greska

U razgovoru sa svojom partnericom..ona mi je dala u principu odgovor :

Lakse cu progutat nesto od nekoga kog poznam, tj od nekog od kog sam u vezi....i to jako dugo,.nego od nekoga kog ne poznam
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 22:12   #49 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,146
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Ako neko ne uživa u gutanju (pogotovo devojke) onda je stvar gadjenja.Ako se devojci ne svidi ta ideja znači da se gadi sperme i to je okej.Mada nije drolja ona devojka koja guta samo svom dečku,tj samo sa jednim partnerom...Šta god da devojka radi samo sa jednim partnerom ne može biti drolja.
Apsolutno se slazem!
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 22:14   #50 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,543
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi

Citat:
baš i nije logički
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: gadljivost, kuje, kurve, oralno, pusenje, sex

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108