| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? u Društvo forumu; Dečki pa taman da i ona nije gadljiva zar bi je vi poljubili nakon..!!??... |
| | #72 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,581
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? A gle... Sad će se se sjatiti odgovori u stilu da ako je ona spremna progutati, on je je spreman i poljubiti jer jedenje izlučevina je dokaz ljubavi ![]() To ti je ono više na riječi, manje na djelu. I svi smo ubersupercool ![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? |
| | |
| | #77 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,581
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? Ja sam prije razmišljala da je to sobna temperatura ili IQ ![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? |
| | |
![]() |
| Tagovi: gadljivost, kuje, kurve, oralno, pusenje, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:52.