Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: pharaoh nema mi gluplje izjave nego izjave tipa ,ako ga/ju voliš onda ti se ništa ...

Star 10-03-08, 22:23   #81 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,010
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti????

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
nema mi gluplje izjave nego izjave tipa ,ako ga/ju voliš onda ti se ništa ne gadi, ALOoooo, pa vi nemate razvijenu osobnost, ima stvari koje volim i koje nevolim, ali isto tako poštujem stvari koje se njoj sviđaju ili ne sviđaju a ukoliko se kose jedno s drugim onda se ne izvode, nerazumijem takve izjave " ej draga, meni se sviđa tursko nabijanje na kolac" , " pa nabij se mamu ti jebem, meni se to ne sviđa"
U pravu si, ali ne bi vjerovao koliko njih funkcionira po toj shemi....posebno mlađe ekipe........neiskusne, nezrele, neizgrađene osobnosti i samopoštovanja...sve iskreno, ali naivno
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 22:36   #82 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,373
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti????

Citat:
Pravi autor: DrSakiman Pogledaj Poruke
Gdje nalaziš samo te super nove štosove????? Super su ... to tvoji ..ili?
Ne
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 11:30   #83 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,094
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Da!!!
Star 11-03-08, 12:20   #84 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,800
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

da, najlakše mlade i naivne navest na pušing.
1. daj popuši malo, pa sve tvoje drugarice odavno već puše.
2. neboj se, nećeš ostati trudna, gutaj.
3. pa zar još nisi pušila???
4. pa ako neznaš evo ja ču da ti pokažem, ja ću prst a ti kopiraj to i čini isto mojoj stvari.
5. čuj ako ti ne svršim usta mogao sam ga i izdrkati sam i sve prosuti vani.
i tako uglavnom ono kao nemoj se sramiti i nećeš valjda ceo život biti neiskusna. Svršiti u usta parneru, nemoramo uvek uz pristanak možemo i bez pristanka pa onda kao lupimo se u čelo i kažemo: -uf, jebigha zaneo sam se, oprosti drugi put ću se skoncentrisati ali pušila si tako lepo otišo sam u sedmo nebo. Kada jednom svršite neće moći drugi puta reći ne jer to je sada za nju normalno da se naguta sperme. Da vam otkrijem i jednu tajnu koja je vekovima čuvana. Okus same sperme ovisi o tome što jedete proteklih 7 dana. Znači obratite pažnju na ishranu jer će da se pojavi u tragovima sperme ta hrana. Ako cura voli recimo špagete bolonjez, ništa lakše tu sam tata mata. Ima da joj špagete šaljem direktno u ždrelo.
Odgovor na drugi deo, nema teorije da ljubim nekog ko mi puši kurach. Pušila meni tako puši i okolo i šta sada da ju još i ljubim, nema teorije.
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 18:57   #85 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 26
Poruka: 971
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: BigMac Pogledaj Poruke
Dečki pa taman da i ona nije gadljiva zar bi je vi poljubili nakon..!!??
Da ali neznam zašto je ribama spika da te dolaze poljubit nakon toga ... to valjda njih pali ... ma bježi....zamisli kako je njoj .. poslije joj još sat vremena zapinje u grlu knedlica
DrSakiman je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 19:24   #86 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,003
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
nema mi gluplje izjave nego izjave tipa ,ako ga/ju voliš onda ti se ništa ne gadi, ALOoooo, pa vi nemate razvijenu osobnost, ima stvari koje volim i koje nevolim, ali isto tako poštujem stvari koje se njoj sviđaju ili ne sviđaju a ukoliko se kose jedno s drugim onda se ne izvode, nerazumijem takve izjave " ej draga, meni se sviđa tursko nabijanje na kolac" , " pa nabij se mamu ti jebem, meni se to ne sviđa"
pa i ja takodjer ne volim neke stvari, tipa svrsavanje po faci.. ali mi se to ne gadi.. jednostavno mi se ne svidja ideja da se neko izdrkava meni na facu
Star 11-03-08, 19:34   #87 (permalink)
Uvaženi forumas

DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
pa i ja takodjer ne volim neke stvari, tipa svrsavanje po faci.. ali mi se to ne gadi.. jednostavno mi se ne svidja ideja da se neko izdrkava meni na facu
Vidite drage dame , neke stvari morate prvo probat da biste shvatile kako ih ne volite....
DrSakiman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 22:54   #88 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,800
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

Citat:
Pravi autor: DrSakiman Pogledaj Poruke
Vidite drage dame , neke stvari morate prvo probat da biste shvatile kako ih ne volite....
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 23:01   #89 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Ja pročital dali je quotanje stvar gadljivosti...mislim da se nijedna cura nebi trebala sramiti quotanja i multiquotanja i zbog toga nije promiskuitetna
dok se pored mene budis ti...
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-03-08, 00:00   #90 (permalink)
Uvaženi forumas

e pa gdje žene pobjegoše????
DrSakiman je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: gadljivost, kuje, kurve, oralno, pusenje, sex

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113