| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: pharaoh nema mi gluplje izjave nego izjave tipa ,ako ga/ju voliš onda ti se ništa ... |
| | #81 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,010
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #82 (permalink) | |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,373
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? Citat:
![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. | |
| | |
| | #84 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? da, najlakše mlade i naivne navest na pušing. 1. daj popuši malo, pa sve tvoje drugarice odavno već puše. 2. neboj se, nećeš ostati trudna, gutaj. 3. pa zar još nisi pušila??? 4. pa ako neznaš evo ja ču da ti pokažem, ja ću prst a ti kopiraj to i čini isto mojoj stvari. 5. čuj ako ti ne svršim usta mogao sam ga i izdrkati sam i sve prosuti vani. i tako uglavnom ono kao nemoj se sramiti i nećeš valjda ceo život biti neiskusna. Svršiti u usta parneru, nemoramo uvek uz pristanak možemo i bez pristanka pa onda kao lupimo se u čelo i kažemo: -uf, jebigha zaneo sam se, oprosti drugi put ću se skoncentrisati ali pušila si tako lepo otišo sam u sedmo nebo. Kada jednom svršite neće moći drugi puta reći ne jer to je sada za nju normalno da se naguta sperme. Da vam otkrijem i jednu tajnu koja je vekovima čuvana. Okus same sperme ovisi o tome što jedete proteklih 7 dana. Znači obratite pažnju na ishranu jer će da se pojavi u tragovima sperme ta hrana. Ako cura voli recimo špagete bolonjez, ništa lakše tu sam tata mata. Ima da joj špagete šaljem direktno u ždrelo. Odgovor na drugi deo, nema teorije da ljubim nekog ko mi puši kurach. Pušila meni tako puši i okolo i šta sada da ju još i ljubim, nema teorije.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #86 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? Citat:
__________________ | |
| | |
| | #89 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je gutanje samo stvar gadljivosti???? Ja pročital dali je quotanje stvar gadljivosti...mislim da se nijedna cura nebi trebala sramiti quotanja i multiquotanja i zbog toga nije promiskuitetna ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
![]() |
| Tagovi: gadljivost, kuje, kurve, oralno, pusenje, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:29.