Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li je moguć sex bez obaveza za ženu? u Društvo forumu; Pošto sam negdje pročitala da je kod žena centar za seksualnost usko povezan s centrom za emocije, te da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-03-07, 18:08   #1 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,740
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Da li je moguć sex bez obaveza za ženu?

Pošto sam negdje pročitala da je kod žena centar za seksualnost usko povezan s centrom za emocije, te da bi kod NJE došlo do "napaljenosti", trebaju postojati i neke emocije nužno si moram postaviti pitanje- da li je uopće moguće da jedna žena ima seksualne odnose (a da nije prostitutka) a da pri tome ništa ne osjeća za svog partnera?

S jedne strane bi rekla da je moguće jer se ne mora nekoga voliti da bi se s njim ševio, a imam i frendice koje prakticiraju taj čuveni "sex bez obaveza"... a s druge strane znam da bi volile da stanje nije takvo kakvo je nego da se normalno spetljaju s tim tipom. Gdje je greška?

Kod muškaraca to nije tako, pa zato mogu prakticirati seks iz sporta.

Da li je "sex bez obaveza" samo ženama "nametnut" (ne mislim prisilno) jer misle da je tako lakše tipa dobiti ili je to samo odraz ženske naivosti?!
A možda pak i postoji obrnuta situacija?!
Odgovori sa citatom
Star 24-03-07, 18:48   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan
Re: Da li je moguć sex bez obaveza za ženu?

Ja ne prakticiram takav sex, ali imam tek 20 godina pa ne mogu reći sa sigurnošću da mi se tkvo što nikad neće dogoditi. Moje prijateljice bez problema se poševe s tipom bez ikakvih osjećaja, grižnje savjesti, zaljubljenosti i bez intencije zadržavanja tog frajera i nastojanja da se on zaljubi u njih. Čak suprotno, ne žele da ih ti tipovi "na jednu noć" ikad nazovu poslije. A opet, imam i frendice koje se furaju na to, ali se uvijek zaljube i opterećuju time. Tako da mislim da se to razlikuje od osobe do osobe, ali sex bez obveza definitivno postoji i na strani žene. Ipak, dosta je rjeđa situacija da će se neka žena napaliti i poševiti se s nekim bezveze tipom. Za to postoji više razloga: boji se da ne bi ispala drolja (dvostruka mjerila), nema fizičku potrebu za sexom poput muškarca u smislu da mora ispraznit jaja (da se tako izrazim ), etiketirana je kao osjećajno stvorenje koje je nesposobno sexati se bez osjećaja pa je i sama povjerovala u to...itd.
Sigurno je puno situacija kada je takav sex nametnut izrazloga koje si eć spomenula.
Sve u svemu, 100 ljudi, 100 ćudi...a ovisi i o sredini u kojoj živiš...
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-03-07, 18:55   #3 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,473
eowyn je zabranio reputaciju

Moguće je....jer može te netko fizički privlačiti, a da ne osjećaš ništa prema njemu. Šta tu nije jasno
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-03-07, 18:58   #4 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,512
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Naravno da je moguće... i žene dođu u tu fazu da se ne žele vezati emocionalno...
Odgovori sa citatom
Star 24-03-07, 19:13   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,365
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony

moguče zašto ne ženska se obavezala sexualno a ne emotivno
Odgovori sa citatom
Star 24-03-07, 20:00   #6 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Da li je moguć sex bez obaveza za ženu?

sve je moguće i nema pravila.......prije je nametnuto mišljenje da je kod žena to samo emotivno, a kod muškaraca čisto fizički....!!!

vatra je to odlično napisala......
Odgovori sa citatom
Star 24-03-07, 23:24   #7 (permalink)
I do not want...

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 6,962
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Može. Kako je netko rekao fizička privlačnost, ništa više. Ja bi možda rekla fizička zaljubljenost (ma kako to smiješno da zvuči), bez nekih osjećaja (većih). Može čak da bude duže vrijeme neobvezni sex sa tom istom osobom, dakako da ju upoznaš u tom periodu, ali ti se ne rađa neka želja da budeš s njom...
Odgovori sa citatom
Star 24-03-07, 23:28   #8 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

ahh.. ja osobno spavam samo s onim muškarcima prema kojima stvarno osjećam nešto, a to nešto mora bit dosta jako... tak da... vjerojatno sam ja primjer koji potvrđuje ovu teoriju!
Rescue me with your smile.
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-03-07, 23:58   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Popularno zvani fuck buddies
naravno da je moguće, meni dosadno njoj dosadno i eto
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-03-07, 23:59   #10 (permalink)
kaj?

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,330
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

naravno da je moguće. i legitimno je. i ne bih rekao da žene nemaju fizičku potrebu.

primjer cura koje prekinu vezu, pa im treba netko samo za seks. ne kažem da sve to rade, dapače mnogo ih nije takvo.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bez, moguc, obaveza, sex, zenu

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114