| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li je moguć sex bez obaveza za ženu? u Društvo forumu; Pošto sam negdje pročitala da je kod žena centar za seksualnost usko povezan s centrom za emocije, te da ... |
| | #1 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,740
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Da li je moguć sex bez obaveza za ženu? Pošto sam negdje pročitala da je kod žena centar za seksualnost usko povezan s centrom za emocije, te da bi kod NJE došlo do "napaljenosti", trebaju postojati i neke emocije nužno si moram postaviti pitanje- da li je uopće moguće da jedna žena ima seksualne odnose (a da nije prostitutka) a da pri tome ništa ne osjeća za svog partnera? S jedne strane bi rekla da je moguće jer se ne mora nekoga voliti da bi se s njim ševio, a imam i frendice koje prakticiraju taj čuveni "sex bez obaveza"... a s druge strane znam da bi volile da stanje nije takvo kakvo je nego da se normalno spetljaju s tim tipom. Gdje je greška? Kod muškaraca to nije tako, pa zato mogu prakticirati seks iz sporta. Da li je "sex bez obaveza" samo ženama "nametnut" (ne mislim prisilno) jer misle da je tako lakše tipa dobiti ili je to samo odraz ženske naivosti?! A možda pak i postoji obrnuta situacija?! ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je moguć sex bez obaveza za ženu? Ja ne prakticiram takav sex, ali imam tek 20 godina pa ne mogu reći sa sigurnošću da mi se tkvo što nikad neće dogoditi. Moje prijateljice bez problema se poševe s tipom bez ikakvih osjećaja, grižnje savjesti, zaljubljenosti i bez intencije zadržavanja tog frajera i nastojanja da se on zaljubi u njih. Čak suprotno, ne žele da ih ti tipovi "na jednu noć" ikad nazovu poslije. A opet, imam i frendice koje se furaju na to, ali se uvijek zaljube i opterećuju time. Tako da mislim da se to razlikuje od osobe do osobe, ali sex bez obveza definitivno postoji i na strani žene. Ipak, dosta je rjeđa situacija da će se neka žena napaliti i poševiti se s nekim bezveze tipom. Za to postoji više razloga: boji se da ne bi ispala drolja (dvostruka mjerila), nema fizičku potrebu za sexom poput muškarca u smislu da mora ispraznit jaja (da se tako izrazim ), etiketirana je kao osjećajno stvorenje koje je nesposobno sexati se bez osjećaja pa je i sama povjerovala u to...itd.Sigurno je puno situacija kada je takav sex nametnut izrazloga koje si eć spomenula. Sve u svemu, 100 ljudi, 100 ćudi...a ovisi i o sredini u kojoj živiš... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sve je moguće i nema pravila.......prije je nametnuto mišljenje da je kod žena to samo emotivno, a kod muškaraca čisto fizički....!!! vatra je to odlično napisala...... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je moguć sex bez obaveza za ženu? Može. Kako je netko rekao fizička privlačnost, ništa više. Ja bi možda rekla fizička zaljubljenost (ma kako to smiješno da zvuči), bez nekih osjećaja (većih). Može čak da bude duže vrijeme neobvezni sex sa tom istom osobom, dakako da ju upoznaš u tom periodu, ali ti se ne rađa neka želja da budeš s njom...
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je moguć sex bez obaveza za ženu? ahh.. ja osobno spavam samo s onim muškarcima prema kojima stvarno osjećam nešto, a to nešto mora bit dosta jako... tak da... vjerojatno sam ja primjer koji potvrđuje ovu teoriju! ![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| kaj? Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je moguć sex bez obaveza za ženu? naravno da je moguće. i legitimno je. i ne bih rekao da žene nemaju fizičku potrebu. primjer cura koje prekinu vezu, pa im treba netko samo za seks. ne kažem da sve to rade, dapače mnogo ih nije takvo. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bez, moguc, obaveza, sex, zenu |
« Frajer
|
Seksualni odgoj »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:21.

), etiketirana je kao osjećajno stvorenje koje je nesposobno sexati se bez osjećaja pa je i sama povjerovala u to...itd.