| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li je moguć sex bez obaveza za ženu? u Društvo forumu; Mozemo i mi imati seks bez obaveza,ko nam brani,ako si slobodna,tvoja ljubav daleko ševi drugu... Iako seks ... |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Slavonski Brod,Osijek
Poruka: 352
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je moguć sex bez obaveza za ženu? Mozemo i mi imati seks bez obaveza,ko nam brani,ako si slobodna,tvoja ljubav daleko ševi drugu... ![]() Iako seks bez osjećaja je bezveze Probala obadvoje i to je moja ocjena
__________________ life goes around |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,165
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je moguć sex bez obaveza za ženu? Citat:
![]()
__________________ Si vis pacem, para bellum. | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je moguć sex bez obaveza za ženu? zašto? koje je (ili bi trebalo biti) ograničenje seksualne slobode jedne žene?
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je moguć sex bez obaveza za ženu? ali ne mora tom biti dečko ili muž. npr. ja sam zaljubljen u djevojku koja se u japanu ševi sa svojim mužem. ![]()
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dali je moguc.. ..dasta nego je,jadni ja sam primjer toga,navalila na mene ka neka ludjakinja,posteno me ispraznila i nikad vise rici od te!!!..cak sam je i vidja ali ne jebe 1%..neznam joj cak ni ime..a bila je zensko,napaljeno zensko!!! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Da li je moguć sex bez obaveza za ženu? ja mislim da je i kod zena moguc sex bez obaveza, icega... zasto ne bi bio moguc? samo je postotak zena koje se zaljube nakon takvog sexa veci nego u muskaraca... doduse, ja nikad nisam probala takav sex paa nit neznam ![]() |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-03-07 Godina: 30
Poruka: 15
![]() | Re: Da li je moguć sex bez obaveza za ženu? moguće...ali kod nekih se s vremenom razvije neki osjećaj..nakon dužeg neobaveznog sexa...ne znam..ja se uvijek zaljubim...a druga strana je zainteresirana samo za sex..a ja razočarana... |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,627
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je moguć sex bez obaveza za ženu? Ma sve je moguće ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: bez, moguc, obaveza, sex, zenu |
« Frajer
|
Seksualni odgoj »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:06.