| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li je moj frend gay??? u Društvo forumu; Ovako... Ja i moj frend išli smo sa frendovima do City Centra,... Pri vožnji tramvajom bili smo dosta ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-03-08
Poruka: 6
![]() | Ovako... Ja i moj frend išli smo sa frendovima do City Centra,... Pri vožnji tramvajom bili smo dosta skučeni, moj prijatelj je stavio nogu tako da je njegovo koljeno savršeno dodirivalo moga "zeku". Mislim da bi svaki drugi kada bi osjetio da mu je noga među mojim međunožjem brzo maknuo nogu i nastavio normalno pričat. no on nije, kao da je u tome uživao, jer je svako malo sve jače pritiskao,.... Da li je on gay? Ja mislim da da................ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-03-08 Lokacija: it Godina: 16
Poruka: 190
![]() | Re: Da li je moj frend gay??? meni je tu nesto sumnjivo.... p.s. nemoj mu nista govoriti jer vjerujem da bih se to prijateljstvo unistilo...pokusaj biti na neko vrijeme na distanci ...pa kad vidis da ide bolje onda ono normalo nastavi se druziti....
__________________ Nocas me mrzi,i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi nocas umirem jer noca sam KURVA samo zbog TEBE !!! funky_d |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 3,600
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je moj frend gay??? Polako ga pitaj: "secas se one situacije kad smo se vozili...(pa ga podsetis)...E, pa, hoces li mi objasniti sta je to znacilo?" Prijatelju, ja mislim da ti njega mnoooogooo palis!!! Koliko imate godina?
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
![]() |
| Tagovi: nis ta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:02.

funky_d