Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li je moj frend gay??? u Društvo forumu; reci mu daš mu dat guza ako prihvati znaš šta je...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-03-08, 12:11   #21 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-07
Godina: 16
Poruka: 377
Sayrex se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sayrex Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sayrex
Re: Da li je moj frend gay???

reci mu daš mu dat guza ako prihvati znaš šta je
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 12:14   #22 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,994
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

mozhda ga je samo svrbjelo pa se htel pocheshat u tebe
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 12:36   #23 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Zeko moj, zeko moj
U krevet moraš leći
Jer kišeš, kašlješ, prehlađen si
Popij čaj sa peći

šalalala

šalalala
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 13:04   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,546
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: little...lonly.. Pogledaj Poruke
Ovako... Ja i moj frend išli smo sa frendovima do City Centra,... Pri vožnji tramvajom bili smo dosta skučeni, moj prijatelj je stavio nogu tako da je njegovo koljeno savršeno dodirivalo moga "zeku". Mislim da bi svaki drugi kada bi osjetio da mu je noga među mojim međunožjem brzo maknuo nogu i nastavio normalno pričat. no on nije, kao da je u tome uživao, jer je svako malo sve jače pritiskao,.... Da li je on gay? Ja mislim da da................
zeko?i tko je onda gay?

obožavam ovakve zaključke
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 13:23   #25 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-08-05
Godina: 40
Poruka: 667
omahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono nešto

Da li ti frend vozi skup auto?
Ima li stan u centru zg i vikendicu ispod sljemena?
Pravi li cesto partye?
Ima li brod ili jahtu?
Ide li na skijanje u Schladming?

Ako je vecina odgovora na moja pitanja DA...odgovor je DA, tvoj prijatelje je GAY

A ako je vecina odgovora na moja pitanja NE...odgovor je NE tvoj prijatelj nije GAY, on je obicna pedercina
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 13:26   #26 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 757
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
Da, ustvari ako vam je 18 godina to je i vrijeme kad se javljaju sumnje u seksualnu orjentaciju..... ne mora značit da je gej, možda se samo pokušava definirati....

Ko će ga znat.....

Al isto se pripazi.....
...mogao bi ti ga mrknut u pakšu
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 13:27   #27 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,915
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 13:29   #28 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,546
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi

ak se bojiš nabavi si dodatnu opremu...pluteni čep i škare
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 13:34   #29 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
ps: ne znam kako ostali, ali ja svog ne zovem "zeko". Malo mi je to little bit gayish
I meni

Ne znam kakve ti frend ima sklonosti, ali tebi je očito pasalo kad nisi tad reagirao.
Možda ti frend misli da si ti gay, pa mu bilo bed maknut koljeno
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 13:45   #30 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: omahen Pogledaj Poruke
Da li ti frend vozi skup auto?
Ima li stan u centru zg i vikendicu ispod sljemena?
Pravi li cesto partye?
Ima li brod ili jahtu?
Ide li na skijanje u Schladming?

Ako je vecina odgovora na moja pitanja DA...
... nek' mi se onda javi na PM
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nis ta

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110