| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li je moj frend gay??? u Društvo forumu; može i meni... |
| | #32 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je moj frend gay??? Pajo, kad se ja uvalim onda te zovem i zajedno dijelimo dobra ![]() Budem rekla da si mi rođak ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je moj frend gay??? pa frend ti je, vidis valjda po drzanju,govoru,blacenju, pedantnosti. meni bratic gay, i vidi se to
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 20-03-08 Godina: 26
Poruka: 38
![]() | Re: Da li je moj frend gay??? Citat:
uostalom pitaj "zeku"... nemoj nista bez njega odluciti ![]()
__________________ I make you feel so powerful inside, you feel so lucky...but your ego obscures reality, and you never bother to wonder why...things are going so well you wanna know why? cause I`m a liar | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je moj frend gay??? Zamislite samo smijeha da je momak otvorio temu: "Dali je moj dečko gay??" ![]() ![]() Mislim kak je opisal...nije daleko od istine ![]() Shala mala ![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše |
| | |
| | #40 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je moj frend gay??? hahahahaah...zeko.. brijem da je gay...ili decko nije uopce skuzio kaj radi..a tebi se to sve pricinilo da je on uzivao jer ti je bilo nelagodno... who knows
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
![]() |
| Tagovi: nis ta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:16.