Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li je moj frend gay??? u Društvo forumu; može i meni...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-03-08, 13:46   #31 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,543
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi
Re: Da li je moj frend gay???

može i meni
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 13:53   #32 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Pajo, kad se ja uvalim onda te zovem i zajedno dijelimo dobra

Budem rekla da si mi rođak
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 22:53   #33 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,543
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi

držim te za riječ
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 23:03   #34 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

pa frend ti je, vidis valjda po drzanju,govoru,blacenju, pedantnosti. meni bratic gay, i vidi se to
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 01:20   #35 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-03-08
Godina: 26
Poruka: 38
Liar se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: little...lonly.. Pogledaj Poruke
Ovako... Ja i moj frend išli smo sa frendovima do City Centra,... Pri vožnji tramvajom bili smo dosta skučeni, moj prijatelj je stavio nogu tako da je njegovo koljeno savršeno dodirivalo moga "zeku". Mislim da bi svaki drugi kada bi osjetio da mu je noga među mojim međunožjem brzo maknuo nogu i nastavio normalno pričat. no on nije, kao da je u tome uživao, jer je svako malo sve jače pritiskao,.... Da li je on gay? Ja mislim da da................
kao sto si rekao bili ste dosta skuceni... desilo se.... pitanje koje se samo namece, jesi li ti gay???

uostalom pitaj "zeku"... nemoj nista bez njega odluciti
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 01:24   #36 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 757
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

mali, ja mislim da bi tebe frend uskoro mogao jebuknut u pakaš.

Zadnji Uredio Korozija : 24-03-08 u 01:26.
Korozija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 01:29   #37 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Zamislite samo smijeha da je momak otvorio temu:

"Dali je moj dečko gay??"

Mislim kak je opisal...nije daleko od istine

Shala mala
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 11:00   #38 (permalink)
Banned

Datum registracije: 18-03-08
Godina: 27
Poruka: 136
HrvojeBB

Na srecu, mislim da je gay, jer to su simptomi gajenja
HrvojeBB je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 14:53   #39 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,133
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: HrvojeBB Pogledaj Poruke
Na srecu, mislim da je gay

Njegovu ili tvoju?
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 14:58   #40 (permalink)
SLIKA BEZ SMINKE RULZ

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 20
Poruka: 837
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

hahahahaah...zeko..

brijem da je gay...ili decko nije uopce skuzio kaj radi..a tebi se to sve pricinilo da je on uzivao jer ti je bilo nelagodno...

who knows
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nis ta

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108