| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li je moj frend gay??? u Društvo forumu; Postoji samo jedan nacin da budes 100% siguran (skini se i na guzi ako ti ga pristavi sazada homa je ... |
| | #41 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-02-08 Lokacija: Dubrovnik Godina: 26
Poruka: 172
![]() | Re: Da li je moj frend gay??? Postoji samo jedan nacin da budes 100% siguran (skini se i na guzi ako ti ga pristavi sazada homa je 100%)
__________________ Sve što ne iskašljes to ćeš isprditi...... |
| | |
| | #42 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je moj frend gay??? Ma on ti nije gej..... On ti dođe više onako kao teška toplobratska pozadinska pederčina.......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #44 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Da li je moj frend gay??? daj cisti peder imao sam i ja tak jednog frenda...svima je gledo guzicu i tak se ponasao gejasto nekak..fuj!! frik i pol...vise se niko ne druzi s njim..ha ha
__________________ Domagoj Kapec 10.12.1989. - 10.9.2008. | Almir Muratovic - Mura 11.9.1987. - 9.9.2008. R.I.P. |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,044
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li je moj frend gay??? Citat:
a da malo povisite taj svoj prag tolerancije?.... ![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. | |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Da li je moj frend gay??? Citat:
uzasno je bahat, briem dae jako umisljen, hvali se curama, a gleda decke..ma nie bitno zaboravi
__________________ Domagoj Kapec 10.12.1989. - 10.9.2008. | Almir Muratovic - Mura 11.9.1987. - 9.9.2008. R.I.P. | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-03-08
Poruka: 9
![]() | Re: Da li je moj frend gay??? haha pa nije on gej... to ti je obicna pedercina ![]()
__________________ www.f4cebook.com <- NAJBOLJI GLAZBENI SAJT |
| | |
![]() |
| Tagovi: nis ta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:14.