| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi da li je muskarac najiskreniji kad svrsi ? u Društvo forumu; ...cure moje drage..ispitujete li svog "novog" partnera o proslosti nakon prvog seksa ? ..sto mislite..dal i dalje ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-10-06
Poruka: 69
![]() | da li je muskarac najiskreniji kad svrsi ? ...cure moje drage..ispitujete li svog "novog" partnera o proslosti nakon prvog seksa ? ..sto mislite..dal i dalje glumi ili se otvara kao procitana knjiga..ipak je dobio sto je htio.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: da li je muskarac najiskreniji kad svrsi ? mrzim prošlosti
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: da li je muskarac najiskreniji kad svrsi ? znam onoliko koliko mi je on o sebi htio reci i to mi je dovoljno normalna stvar da smo oboje zivjeli svoj zivot prije nego sto smo se upoznali i ono sto je dogadjalo prije mene, nema bas neke veze samnom ![]()
__________________ |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li je muskarac najiskreniji kad svrsi ? Citat:
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-04-08 Lokacija: Njemacka Godina: 34
Poruka: 180
![]() | Re: da li je muskarac najiskreniji kad svrsi ? Citat:
meni ako u pocetku ne kaze sve o svojoj proslosti ne zelim bit sa njim... ako se vec odlucim sa nekim ic u krevet dobro je znati sa kim je sve imao prije mene posla... a posto znam kad netko laze, a kad govori istinu onda treba dobro paziti sto kaze... | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| The Eye | Re: da li je muskarac najiskreniji kad svrsi ? e pa draga moja kao sto si puno stvari dosad rekla krivo i tu se varas, znaj da ti nikad nece reci sve o svojoj proslosti... kolko god je iskren neke stvari se presute i nisu za druge nego privatne.
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubav, partnerstvo, seks, svrsavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:03.

normalna stvar da smo oboje zivjeli svoj zivot prije nego sto smo se upoznali i ono sto je dogadjalo prije mene, nema bas neke veze samnom