| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li me voli? (kviz) u Društvo forumu; Svaštara: Da li me voli? (samo za zaljubljene)... |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-04-07
Poruka: 130
![]() ![]() | Da li me voli? (kviz) Svaštara: Da li me voli? (samo za zaljubljene)
__________________ ™˙·٠•●_sexy_●•٠·˙™ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li me voli? (kviz) Magična kugla kaže: Za nekih par meseci vidimo sledeće: Blablabla vrisnu iz sveg glasa, to natera tebe da dodaš još gasa. ![]() ----------------------- kak to da mi je ispao rezultat, a nisam zaljubljen ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li me voli? (kviz) Magična kugla kaže: Nož. Ubistvo. Smrt. Mamu u p.. Reči koje bi vam bile u glavi posle jednog sastanka sa vašom "ljubavi". Nadjite nekog drugog. Za Joksa: Magična kugla kaže: _ _ _ misli da si živa dosada. Nadji nekog drugog. Zadnji Uredio greta12 : 18-06-07 u 10:42. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Offline | Re: Da li me voli? (kviz) Citat:
...a meni ispalo ovako...Magična kugla kaže: Malo poznata činjenica: Nostradamus je jednom rekao - "x i y su stvoreni jedno za drugo."
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Da li me voli? (kviz) Magična kugla kaže: Žao nam je što ovo moramo da ti kažemo, ali bolje mi nego neko drugi. **** uopšte ne misli ništa lepo o tebi. Pre par dana je čak postavila poruku na internetu ismejavajući te.. ![]() Baš je govno, zar ne? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Magična kugla kaže: Ma voli te! HAHAHA! ovo je kad sam upisal pod njezino ima: ivana_de Magična kugla kaže: Nož. Ubistvo. Smrt. Mamu u p.. Reči koje bi vam bile u glavi posle jednog sastanka sa vašom "ljubavi". Nadjite nekog drugog hehehehe....si vidla nevidlljiva???
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a Zadnji Uredio daidza : 01-07-07 u 12:20. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li me voli? (kviz) Imamo loše vesti - ....... te ne voli. Još gore - uopšte mu/joj se ne svidjaš. ![]() I kao šlag na tortu, upravo gleda film sa nekim drugim.. i pipkaju se.. jebiga. Više sreće drugi put! ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: kviz, voli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:40.

a