| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li me voli? (kviz) u Društvo forumu; Magična kugla kaže: Ma voli te! HAHAHA! ...pokušajte ponovo?... |
| | #13 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li me voli? (kviz) Magična kugla kaže: Malo poznata činjenica: Nostradamus je jednom rekao - "HornedRapid i Amanda su stvoreni jedno za drugo." Baš krasno ... ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,689
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li me voli? (kviz) Magična kugla kaže: Za nekih par meseci vidimo sledeće: on vrisnu iz sveg glasa, to natera tebe da dodaš još gasa. ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li me voli? (kviz) Citat:
![]() Iako je ovaj test netocan (bar polovicno), znam tocno di je sad... ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li me voli? (kviz) Magična kugla kaže: Malo poznata činjenica: Nostradamus je jednom rekao - "L o r e n a i Robert su stvoreni jedno za drugo." ![]() ![]() ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
![]() |
| Tagovi: kviz, voli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:37.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!