| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li me voli? (kviz) u Društvo forumu; moja kugla prognozira smrt kaze da ga se klonim u roku od odmah ........ |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li me voli? (kviz) moja kugla prognozira smrt kaze da ga se klonim u roku od odmah .....
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,429
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li me voli? (kviz) Magična kugla kaže: ma voli te! hahaha pokušaj ponovo?
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Da li me voli? (kviz) ahh.. mi smo stvoreni jedno za drugo ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kviz, voli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:53.

kaze da ga se klonim u roku od odmah
.....