| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li ste se ikada potukli zbog cure u Društvo forumu; Ne,ali im dopustim da se potuku oko mene... |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-01-06 Lokacija: Sjeverni Jadran Godina: 24
Poruka: 189
![]() | Re: Da li ste se ikada potukli zbog cure Eh,nisam bio u prilici zbog svoje al zbog frendove cure da..\ ono,promatraš ga...piješ pivu, upozoriš ga,on ti bahato odgovori i idemo..bam bam pa ekipa uleti i tipa ubijemo od batina ![]() |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-12-05
Poruka: 10
![]() | Re: Da li ste se ikada potukli zbog cure nikad nisam skuzio u cemu je čar kada ekipa uleti i ubije boga u nekome, pa budite face pa jedan po jedan, no ne, mi smo ekipa, mušketiri, jedan za sve i svi za jednoga?!?! Ako ti netko dosađuje curi, prvo probas stvar riješiti rijecima, mislim da su šake tek zanje sretstvo, no kao što sami znate, ima više kretena u svijetu nego zvijezdi na nebu, a na jednog ces kad tad naletiti, i onda ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, ikada, potukli, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:07.