Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li ste se ikada potukli zbog cure u Društvo forumu; Trudio sam se izbjeći takva sranja, ali bi uvijek završio u njima. Dok sam imao curu, problema nije nikad ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-01-08, 10:29   #51 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 30
Poruka: 1,031
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase
Re: Da li ste se ikada potukli zbog cure

Trudio sam se izbjeći takva sranja, ali bi uvijek završio u njima.
Dok sam imao curu, problema nije nikad bilo, a kad nisam uvijek bi se našao neki ljubomorni kreten koji bi meni odlučio napraviti sranje, jer je zaključio po tome što sam pitao "što ima" da mu zasigurno barim trebu!
Jebeni debili!!!
Drizzt je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-01-08, 11:58   #52 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-07-07
Poruka: 72
100mark se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku 100mark

nebi ima još druge
100mark je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-01-08, 12:00   #53 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 868
tajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono nešto

Ja nisam radi cure niti dečka nego sam ovako u srednjoj školi
So what the hell, leap!
tajnica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 14:26   #54 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,540
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

nikad se nisam potukao niti ne planiram tuc radi cure....ko sam ja da joj rjesavam probleme....ziher nisam mic bjukanon........ a da je ovak sranja bilo bilo je sam kaj ja imam visokokvalitetne sposobnosti pregovaranja i uvjeravanja...odnosno govorne sposobnosti pa do eskalacije ne bi ni uspjelo doci jer bi protivnika usutkao....a sjecam se bilo je nekolko puta potreba za primjenom sile pa se ista i primjenila....
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 15:05   #55 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,140
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase

o da,ja jesam i opet cu veceras...ali ovaj put ce bit zestoko
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 16:07   #56 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: Drizzt Pogledaj Poruke
a kad nisam uvijek bi se našao neki ljubomorni kreten koji bi meni odlučio napraviti sranje, jer je zaključio po tome što sam pitao "što ima" da mu zasigurno barim trebu!
Jebeni debili!!!
A to ti je uvijek tako, ali zanimljivo je to da u večini slučajeva cura neće biti sama, znači ili ladies night out ili je sa dečkom, a kad je sa frendicama onda se drže zajedno ko wc papir
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 16:13   #57 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,251
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

ako je cura prava sama ce pokazat liku di mu je mjesto
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 16:36   #58 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
Jeste li se iad potukli zbog cure. Recimo netko vam se mota oko cure, vi popizdite i dalje da ne pričam. Smatrate li da pritom imate pravo i da ste postupili kako treba? Ponekad se ne može sve riješiti razgovorom. Pogotovo ak ste se vi za tu curu zagrijali.
Nisam niti ikad namjeravam... ako će nekome drugom ić neka ide...

takve stvari ja rješavam drugačije....

Druga je stvar ako je neko prenaporan prema mojoj curi, a ona ga ne želi u blizini, a ovaj još gnjavi...tada jesam...
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 07:04   #59 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,076
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

tak je !!!
driver1zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 10:31   #60 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Poruka: 1,031
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

...a i ako je cura prava i voli svog tipa reći će "pusti me s mirom, dečko mi je tu, a ljubomoran je ko pas"

... i povući ću se, jer ni ja ne volim da meni netko mrsi račune, kad sam sa nekom djevojkom!!!
Drizzt je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cure, ikada, potukli, ste

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37

Trenutno vrijeme na forumu: 02:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114