| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li ste se ikada potukli zbog cure u Društvo forumu; Trudio sam se izbjeći takva sranja, ali bi uvijek završio u njima. Dok sam imao curu, problema nije nikad ... |
| | #51 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 30
Poruka: 1,031
![]() ![]() | Re: Da li ste se ikada potukli zbog cure Trudio sam se izbjeći takva sranja, ali bi uvijek završio u njima. Dok sam imao curu, problema nije nikad bilo, a kad nisam uvijek bi se našao neki ljubomorni kreten koji bi meni odlučio napraviti sranje, jer je zaključio po tome što sam pitao "što ima" da mu zasigurno barim trebu! Jebeni debili!!! |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li ste se ikada potukli zbog cure Ja nisam radi cure niti dečka nego sam ovako u srednjoj školi
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #54 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Da li ste se ikada potukli zbog cure nikad se nisam potukao niti ne planiram tuc radi cure....ko sam ja da joj rjesavam probleme....ziher nisam mic bjukanon.... .... a da je ovak sranja bilo bilo je sam kaj ja imam visokokvalitetne sposobnosti pregovaranja i uvjeravanja...odnosno govorne sposobnosti pa do eskalacije ne bi ni uspjelo doci jer bi protivnika usutkao....a sjecam se bilo je nekolko puta potreba za primjenom sile pa se ista i primjenila....![]()
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #55 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,140
![]() ![]() ![]() | Re: Da li ste se ikada potukli zbog cure o da,ja jesam i opet cu veceras...ali ovaj put ce bit zestoko
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Da li ste se ikada potukli zbog cure Citat:
![]() | |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Da li ste se ikada potukli zbog cure Citat:
takve stvari ja rješavam drugačije.... ![]() Druga je stvar ako je neko prenaporan prema mojoj curi, a ona ga ne želi u blizini, a ovaj još gnjavi...tada jesam... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Da li ste se ikada potukli zbog cure tak je !!! ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #60 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 30
Poruka: 1,031
![]() ![]() | Re: Da li ste se ikada potukli zbog cure ...a i ako je cura prava i voli svog tipa reći će "pusti me s mirom, dečko mi je tu, a ljubomoran je ko pas" ... i povući ću se, jer ni ja ne volim da meni netko mrsi račune, kad sam sa nekom djevojkom!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, ikada, potukli, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:13.

.... a da je ovak sranja bilo bilo je sam kaj ja imam visokokvalitetne sposobnosti pregovaranja i uvjeravanja...odnosno govorne sposobnosti pa do eskalacije ne bi ni uspjelo doci jer bi protivnika usutkao....a sjecam se bilo je nekolko puta potreba za primjenom sile pa se ista i primjenila....