| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Da li ste se ikada potukli zbog cure u Društvo forumu; A kasnije poslije oporavka bio bi haj lajf sa curom. Iliti high-life. EDIT: Vas dva (driver i drizt) uvijek ... |
| | #81 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Da li ste se ikada potukli zbog cure A kasnije poslije oporavka bio bi haj lajf sa curom. Iliti high-life.EDIT: Vas dva (driver i drizt) uvijek u nekim filozofiranjima. Kao da ste braća. ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #82 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,903
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li ste se ikada potukli zbog cure zbog tog "filozofiranja" (čitaj spamanja) na nekoliko tema a nakon upozorenja i preko PM i dobivenih kartona obojica imaju ban na 5 dana
__________________ |
| | |
| | #84 (permalink) |
| Veteran | Re: Da li ste se ikada potukli zbog cure Nisam se do sad nikad potukao zbog cure. Niti tukao s nekim za neku curu niti tukao nekog da obranim svoju curu, nije bilo potrebe. Ali ako ikad bude trebalo tko zna... ...iako sve uvijek pokušavam riješiti na miran način...
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 892
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li ste se ikada potukli zbog cure Pametno pametno
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #86 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Da li ste se ikada potukli zbog cure Ja sam se jednom uspio potući ali ja nisam bio krivac niti sam započeo već sam se samo branio, no to su bili ti pubertetski dani. Sad mi ne pada na pamet tući se radi cure, ako voli nekoga drugoga ili joj ne pašem vrata su joj otvorena. Go in peace.
__________________ Nothing happens unless first a dream. |
| | |
| | #87 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: Da li ste se ikada potukli zbog cure Citat:
, e da pa sam smo komentirali i razmjenjivali misljenja, pa tome i sluzi forum, da ljudi pokazu svoja stajalista prema odredjenim stvarima ![]() MalikTintilinić ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD | |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-01-08 Godina: 24
Poruka: 60
![]() | Re: Da li ste se ikada potukli zbog cure ma ekipa pa nisam lud da se zbog cure potučem i nedaj bože slomim koju kost u ruci (i da ostaju modrice). Postupak je sljedeći odeš uzmeš si jednu ciglu (za intelektualce aka opeka) staviš curi u torbicu pa kad frajer postane naporan mala to sama sredi joj što volim emancipaciju, a nakon svega ona tebi plati piće![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, ikada, potukli, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:19.

Iliti high-life.
Kao da ste braća.

...iako sve uvijek pokušavam riješiti na miran način...