zašto nas pitaš a ne nju, pa pričate na tim izlascima valjda
Raspravljate o temi Da li treba "dignuti ruke" ako je cura zauzeta ? u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Evo... Jednostavno pitanje - Da li treba odustati i "dignuti ruke" ako je cura koja vam se sviđa zauzeta ? ...
zašto nas pitaš a ne nju, pa pričate na tim izlascima valjda
da. there's plenty of fish in the sea!
a razlog plus je i činjenica da ti nije odmah rekla na čemu ste.
al sačekajmo damfiska, on će ti to detaljnije pojasniti...![]()
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
bio u toj situaciji, upoznali smo se, kliknuli, ja sam odstupio kad sam doznao da ima dečka, i prekinuli su nakon par mjeseci, nakon čega smo obnovili kontakt i evo skupa smo, i zadovoljan sam jer nisam ja bio uzrok prekidu.
Moj prijatelj bi mi rekao nakon što sam mu rekla kako cura ima dečka:
"Ja nisam ljubomoran!"![]()
Far too many people are LOOKING for the right person, insted of
trying to BE the right person.
Gloria Steinem
Definitivno ne, nebi bila ni prva ni zadnja koja bi ostavila dečka zbog mene...![]()
![]()
![]()
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
Dala mu je...![]()
![]()
![]()
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
I da nije dobra u krevetu, kurac bi se on premišljao.. Odjebao bi je baz pardona...![]()
![]()
![]()
×××