Stranica 1 od 6 123456 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 55

Da li treba "dignuti ruke" ako je cura zauzeta ?

Raspravljate o temi Da li treba "dignuti ruke" ako je cura zauzeta ? u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Evo... Jednostavno pitanje - Da li treba odustati i "dignuti ruke" ako je cura koja vam se sviđa zauzeta ? ...

Regularni forumaš Avatar od korisnika Lindemann
    Datum registracije
    20-07-07
    Poruka
    118
    Liked
    0 times

Question Da li treba "dignuti ruke" ako je cura zauzeta ?

Evo... Jednostavno pitanje -
    Da li treba odustati i "dignuti ruke" ako je cura koja vam se sviđa zauzeta ?

Ja sam se zaljubio u curu koja je godinu dana u vezi...
    Izlazili smo, družili se, i po njenim signalima s početka (kad mi nije rekla za vezu), mislio sam da želi nešto sa mnom...
    Onda mi je nakon nekog vremena spomenula tu vezu, s tim da i dalje pristaje izaći sa mnom (valjda prijateljski, ne znam)... Što sad ?!

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,911
    Liked
    401 times

Re: Da li treba "dignuti ruke" ako je cura zauzeta ?

zašto nas pitaš a ne nju, pa pričate na tim izlascima valjda
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    314 times

da. there's plenty of fish in the sea!

a razlog plus je i činjenica da ti nije odmah rekla na čemu ste.

al sačekajmo damfiska, on će ti to detaljnije pojasniti...
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

30215 Avatar od korisnika pharaoh
    Datum registracije
    10-06-05
    Starost
    6
    Poruka
    8,075
    Liked
    59 times

bio u toj situaciji, upoznali smo se, kliknuli, ja sam odstupio kad sam doznao da ima dečka, i prekinuli su nakon par mjeseci, nakon čega smo obnovili kontakt i evo skupa smo, i zadovoljan sam jer nisam ja bio uzrok prekidu.

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,059
    Liked
    105 times

Moj prijatelj bi mi rekao nakon što sam mu rekla kako cura ima dečka:

"Ja nisam ljubomoran!"
    Far too many people are LOOKING for the right person, insted of
    trying to BE the right person.
    Gloria Steinem

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Definitivno ne, nebi bila ni prva ni zadnja koja bi ostavila dečka zbog mene...

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

mučki provokator Avatar od korisnika carllito
    Datum registracije
    22-02-07
    Poruka
    9,004
    Liked
    40 times

Citat Pravi autor: Lindemann Pogledaj Poruke
    Izlazili smo, družili se, i po njenim signalima s početka (kad mi nije rekla za vezu), mislio sam da želi nešto sa mnom...

koji su signali bili u pitanju?

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Dala mu je...

×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

mučki provokator Avatar od korisnika carllito
    Datum registracije
    22-02-07
    Poruka
    9,004
    Liked
    40 times

Citat Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
    Dala mu je...
    prilično jasan signal i još ako je bilo u više navrata

Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

I da nije dobra u krevetu, kurac bi se on premišljao.. Odjebao bi je baz pardona...

×××

Stranica 1 od 6 123456 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku