| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi dali bi oprostili prevaru????????? u Croportal.net forumu; pa večinu sam dečkiju ja prevarila tako da ja i neznam kako je to ali mislim da je nebi oprostila......... |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-03-08 Lokacija: Zadar Godina: 20
Poruka: 1,423
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dali bi oprostili prevaru????????? prevara mi je najnizi cin koji ne bi oprostija nikako, nit bi ikad to napravija, a da se dogodi znan da si to ne bi moga oprostiti ![]()
__________________ You think I ain't worth a dollar, but i feel like millionaire! |
| |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: dali bi oprostili prevaru????????? mozda bi jednom.. nitko nije savrsen, nisam ni ja.. nikad ne mozes biti siguran da se tebi nece dogoditi, kamoli partneru.. ali kad se to dogodi vise od jednom.. pisi propalo je.
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| |
| | #10 (permalink) |
| Veteran | Re: dali bi oprostili prevaru????????? prevara partnera????? PREVARA jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) kaj napravit kad vas cura prevari Vjera nevjera kaj napravit kad vas cura prevari a i ti me iznevjeri Prevara Stvarno već ima i previše sličnih tema ![]() ![]() rec bin
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:25.