| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Dali me voli? sta da radim u Društvo forumu; Ja i moj decko smo skupa 6mj. ali on mi stalno sere za moje tetovaže, pirsinge i da mi ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-04-08 Godina: 19
Poruka: 1
![]() | Dali me voli? sta da radim Ja i moj decko smo skupa 6mj. ali on mi stalno sere za moje tetovaže, pirsinge i da mi to ne treba da se tako samo uništavam a ja želim još tetovaža Nije mi nikad rekao da ne radim to ali uvjek kaze da mi nije potrebno dali me on voli takvu kakva sam, dali me uopce voli, ja mu kazem da ja to volim radit a on mi uzvrati da je to samo psiha gluma i moda da i njega to zanima ali da nema smisla radit tako neke gluposti samo zato jer je to u modi. Ljudi sta da radim, volim ga ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Dali me voli? sta da radim a koliko ti toga svega imaš?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali me voli? sta da radim Dečka vjerojatno bune rupe ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 3,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali me voli? sta da radim Znaci i on voli pirsing i tatoo, ali ne voli preterivanje... Ti imas samo 19 godina, i mozda bi se jednog dana mogla pokajati ako ih bude previshe! Mislim da ti to zeli reci, a da li te voli....pitas pogresne ljude, to samo on zna, a i ti to sama osecas valjda...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali me voli? sta da radim Naravno da te voli. To što mu ne paše što bi ti htjela još tetovaža i piercinga nema veze s ljubavi i dal te voli. Jednostavno dečko misli da ti to ne treba i ne želi da se jedan dan kaješ. Sama si rekla da ti to ne brani, ali buni se jer misli da pretjeruješ. Ako ti je ok s tim dečkom i misliš da je vrijedan tvog vremena, pažnje i ljubavi, onda malo pričekaj s novim tetovažama. Možda i sama dođeš do razmišljanja da ti je dosta. Glupo je da nešto poput tetovaže ili piercinga stvara pizdarije među vama kad to vrijeme možete trošit na pametnije stvari - zajebanciju i međusobno trošenje. ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-04-08
Poruka: 446
![]() ![]() | Re: Dali me voli? sta da radim ...to mora da je ljubav... možda misli ozbiljno s tobom..možda te vidi kao buduću majku pa mu tetovaže smetaju...možda bi te vodio svojima na upoznavanje pa zna da "nećeš proć"...ko to zna.
__________________ ...čuvaj me mudrosti koja ne plače, filozofije koja se ne smije, i veličine koja se ne klanja pred djecom... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:17.