Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Dali me voli? sta da radim u Društvo forumu; Jebote na šta ti ličiš shala........ iskreno ja isto ne bi volio da mi jedan dan djete odgaja žena sa ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-04-08, 15:20   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 26
Poruka: 1,013
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase
Re: Dali me voli? sta da radim

Jebote na šta ti ličišshala........ iskreno ja isto ne bi volio da mi jedan dan djete odgaja žena sa 15o tetovaža i pirsima po svuda.....neznam kako to na tebi izgleda .svakako ako je umjereno mislim da je ok ...ako postaje već nakaradno mislim da je dečko u prevu,al opet ne može se nikog na ništa tjerati
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 23:57   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 110
Rodney se izdvaja iz mase

dal te voli to samo on zna. al ti odmah gledas negativno na to. uopce ne mora znacit da te ne voli ako ti prigovara sto se pretvaras u slikovnicu. bas suprotno! mozda te voli i planira s tobom nekakvu buducnost i ne zeli da sa 35 budes sva obojana. kuzis?!
Rodney je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-04-08, 00:45   #13 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 19
Poruka: 35
Jinx se izdvaja iz mase

Čekaj malo.. A zašt pitaš nas dal te on voli? Zašt ne pitaš njega?
Jinx je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-04-08, 12:30   #14 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,383
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

mi valjda znamo bolje od njega
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-04-08, 18:05   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,318
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

mi uvijek znamo bolje od njih samih........

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-04-08, 18:07   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,115
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

Mi cemo ti sve rec, sta on zna, samo pitaj - nista se ne naplacuje

Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
bbbtrnje je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-04-08, 18:26   #17 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-09-07
Godina: 26
Poruka: 599
Davor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz mase

Malo stani s tim tetovažama. Tetovaža koju sam stavio sa 19 sada više nebi stavio, malo ti se ukus promijeni sa godinama. Ja imam jednu koju bi promijenio, koliko češ ih ti imati?
Davor1507 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 10:42   #18 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,003
white devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auru

Pa, u tome i jeste sustina, a nema veze s tim da li te voli!
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 22:24   #19 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-04-08
Poruka: 4
ture se izdvaja iz mase

tvoja dilema je ništa,mene moj voli 15 godina,a nema šta mu nisam radila,sve zna,i dalje je lud zamnom,a da mi je znati i probati kako je voljeti...
ture je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 02:42   #20 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-04-08
Godina: 27
Poruka: 42
Clansman se izdvaja iz mase

uh...pokusat cu ti dat dobar prijedlog....no ne znam dal cu uspjet...
ja strahovito volim i tetovaze i pierceve, to je nesto za sto sam ja support curi i ona je meni, mi to bas volimo, dosta novaca smo potrosili i mislimo da nam nije zao, tj nije nam sigurno, a ni nece bit zao..pod jednom drugom temom sam napisao o kojim piercevima je rijec i da cemo tu stati, no mislim da je to samo dok nekom ne sine nova ideja, medjutim ima nesto drugo u svemu tome, a to je po meni kljucno, neka me netko ispravi ako grijesim....
Svoj tattoo sam u glavi radio oko 5 godina, dobar dio tog vremena sam razmisljao o tome kak ce to bit za 50 (pod pretpostavkom da cu dozivjet inace me nije briga) i na kraju zakljucio da cebit ok i da je mjesto koje mi nece stvoriti probleme u ni jednom poslu, ista stvar je i sa curom jer ona ima profesiju koja je vezana uz odgoj i djecu te takodjer mora vodit brigu o mjestima i sl.
medjutim ti imas 19 godina i mislim da si prije takvih stvari moras dobro razmislit upravo zato sto si mlada, ne kuzim cemu zurba, cemu pritisak, pa imas jos gomilu dobrih godina za tetoviranje...pierceve ne smatram ogromnim problemom jer u najgorem slucaju ostavljaju oziljak a ponekad ni to..
no mi sad ne znamo o kolicini, tj velicini i broju tetovaza, ako je rijec o dvije tri manje tetovazice onda je doticni po meni konzervativan, ako mislis tetovirat cijelu ruku, nogu, ledja, vrat, onda je prerano za to.
eto to je neko moje razmisljanje, a ti sad odluci dal je bolje imat decka ili tattoo?
decka takvog vise nikad neces imat (ok mozda ti prvi slijedeci bude bolji, a mozda ces bit nesretna u ljubavi), ako ga izgubis, a bilo koju tetovazu mozes dobiti bilo kad u gotovo svakom salonu... be smart..

a ovo kaze moja zla i neozbiljna strana
uvijek ga mozes ostaviti i doci k nama da u troje pregledavamo tvoje tetovaze i pirseve i da ti gledas nase pa da zajedno radimo na novim idejama
You came in this world alone
Clansman je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108