| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi DEČKI - da li biste prije lizali p.... ili ga umočili u *upčić u Društvo forumu; Biser pipice Radost šupčića ja cu se potrgat... |
| | #21 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: DEČKI - da li biste prije lizali p.... ili ga umočili u *upčić Biser pipice Radost šupčića ![]() ![]() ![]() ja cu se potrgat ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Veteran | Re: DEČKI - da li biste prije lizali p.... ili ga umočili u *upčić Lizanje naravno...to obožavam raditi ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI - da li biste prije lizali p.... ili ga umočili u *upčić Ja sam glaso za pakulele. Nema do seve u pakšić kad osjetis kako se davačica pakšića sva napne što od užitka, što od straha (da ne zavaljas ga do slijepog crijeva bez adekvatne pripreme), sto od isčekivanja (da vidi koliko u biti može primiti u svoj mali, njezni, uski pakšić). Pakulele all the way ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,064
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI - da li biste prije lizali p.... ili ga umočili u *upčić ako bih bio raspoložen za romantiku, onda liz. ako bih pod hitno morao isprazniti tankove, onda pakulele, kak oggy veli. ![]() glasao sam za pak, zbog trenutne želje i potrebe. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
![]() |
| Tagovi: anketa, decki, haha, joj, koji, lizanje, pitanje, s upak, smijeh |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:18.